Menu

Recenze aplikací na Google Play bude vyžadovat Google+ účet

Téměř vždy, když si stahujete nějakou aplikaci, Vás zajímá, jak jsou s danou aplikací spokojení ostatní uživatelé. Jejich názor si můžete pohodlně přečíst pod aplikací v části recenzí aplikace, kde se dozvíte i hodnocení jednotlivých uživatelů. Nyní bylo možné přidat recenzi skrze Váš Google účet, který používáte v telefonu, to se však může změnit. Chlapci z Android Police totiž v nové verzi Play Store objevili změny, které by v budoucnu měly znamenat, že recenzi aplikace bude moci přidat pouze ten, kdo vlastní Google Plus účet a bude tedy psát pod svým pravým jménem a fotkou.

Ten, kdo bude chtít přidat recenzi aplikace a nemá Google Plus účet, tak stojí na rozcestí – recenzi nenapsat, nebo si založit Google Plus účet.

zdroj: talkandroid.com

 

Komentáře

KarlosK

KarlosK

20.11.2012 8:57

tohle mi vůbec nevadí, jde jen o recenzi ne?

franta kocourek

franta kocourek

20.11.2012 9:02

aneb jak nalákat lidi na svou sociální blbost.
takhle bude recenzí málo a nebude se filtrovat odpad kterého je na gp mnoho. jen aby se jim to tímto nevymstilo.

Cezz

Cezz

20.11.2012 9:03

Ja myslim, ze je to plus. :) (pun intended) Ono sa totiz casto objavuju vulgarne recenzie, ktore nikomu nijako nepomahaju. Publikovanie pod vlastnym menom by tomu mohlo scasti zabranit. Ak to navyse prinesie moznost diskusie pod recenziou, tak by to bolo fakt super.

Cezz

Cezz

20.11.2012 9:06

A nemyslim si, ze by to prinasalo zasadne problemy. Vacsina aplikacii co za nieco stoja ma realne dostatocne mnozstvo recenzii, len kvalita tych recenzii je casto mizerna. Alternativne by to mohli urobit na styl amazonu, kde sa daju recenzie produktov publikovat pod vlastnym menom a zvycajne su potom take na stranke produktu uprednostnovane ale je moznost publikovat anonymne..

Substance242

Substance242

20.11.2012 9:46

Práve minulý týždeň som rušil niektoré zbytočné účty vrátane Google+, dodatočne som zistil, že som si neprečítal úplne pozorne čo mi to píše a prišiel som o svoje YouTube videá, celkom milé. :-) Všetký sú ako private a jediné čo môžem je ich stiahnuť na disk, ale nevadí. Mimochodom, Google+ bola s prehľadom najväčšia aplikácia na mojom mobile, ďaleko väčšia ako napríklad navigácie (bez mám pravdaže).

Substance242

Substance242

20.11.2012 9:46

mám = máp :-)

Mario

Mario

20.11.2012 10:22

Mne spíš hlavně dostávají ty recenze, kde se někdo na něco ptá a čeká odpověď.

xtom01

xtom01

20.11.2012 10:34

A jaký to má smysl, když si můžu G+ založit s falešnou identitou?

ic

ic

20.11.2012 11:58

Chápu no… musí dostat obsah do Plus-u.

Ondřej Gardavský

Ondřej Gardavský

20.11.2012 13:12

No a my, co máme G+ zablokovaný, odteď recenze nepíšeme…

David

David

20.11.2012 17:55

A my, co socialni site nepouzivame, taky psat nebudeme. Zadna skoda, recenze jsem psal jen malo, vetsinou mi stacilo hodnoceni.

Super24

Super24

20.11.2012 21:40

Cezz napsal: 20.11.2012 9:03

Ja myslim, ze je to plus. :) (pun intended) Ono sa totiz casto objavuju vulgarne recenzie, ktore nikomu nijako nepomahaju. Publikovanie pod vlastnym menom by tomu mohlo scasti zabranit. Ak…

To mas pravdu, ale ne kazdy chce ukazovat sve jmeno!!!
Zabrani to, ikdyz ja bych tomu moc neveril, a moc vulgarnich recenzi jsem nevidel. Ja se svym jmenem recenzi psat nebudu!!!
Socialnich siti je dost tak at je to tam. Stve me to protoze ja mam android rad z casti i proto ze nemusim ukazovat jmeno a fotku a nikdo o me nic nevi. ze to vi nejaci lidi od google kteri zijou 5000km ode mne je mi jedno.

Super24

Super24

20.11.2012 21:41

David napsal: 20.11.2012 17:55

A my, co socialni site nepouzivame, taky psat nebudeme. Zadna skoda, recenze jsem psal jen malo, vetsinou mi stacilo hodnoceni.

Souhlasim

Super24

Super24

20.11.2012 21:43

David napsal: 20.11.2012 17:55

A my, co socialni site nepouzivame, taky psat nebudeme. Zadna skoda, recenze jsem psal jen malo, vetsinou mi stacilo hodnoceni.

Souhlas

Denny

Denny

20.11.2012 21:57

No tak stejně google vyžaduje při vstupu na google play g+ účet jinak vás to tam nepustí :D nevidím změnu

Shark.jd

Jan Dolejšexternista 13

20.11.2012 21:58

Denny
Nevyžaduje.

Denny

Denny

20.11.2012 22:35

Jan Dolejš napsal: 20.11.2012 21:58

Denny Nevyžaduje.

Za mé doby chtěl :D

Marsec

Marsec

20.11.2012 22:44

Uplne v poho, souhlasim,nevadi mi to,pokud tam pisu recenze,tak abych pomohl ostatnim,nikoli abych neco skryval a psal blbosti.

Deadeye

Deadeye

21.11.2012 0:13

To je zase hovadina, Google s pluskem narazil, prostě se mu tam nehrnou lidi dle předpokladů, tak je začne nutit, čímž v delším horizontu lidi ještě více odradí a nakonec službu zruší. Tak jako to udělal už několikrát i u zajímavých služeb, které mrvil řešitelnýma drobnostma, obvykle nedotažeností, nebo nucením někoho do něčeho. Ale tak proč ne, kdo chce kam, pomožme mu tam. Opravdu už asi začnu zvažovat přechod na widle, sice Gatese nemám moc rád, jeho sw je obvykle dost nenažraný, ale alespoň nemá potřebu lidem tak extrémně lízt do soukromí. Navíc na kancelářské práce a organizaci času je prostě Microsoft lepší než Google. Přitom stačilo tak málo, rozpracovat více úkoly a kalendář, nenutit lidi do ptákovin a mít konzistentní přístup a nezkoušet dvacet služeb, ale soustředit se na klíčové.

Michal

Michal

21.11.2012 8:26

Nejak nechapu o co se tady hadate? O to ze se stydite za sve jmeno? Nebo ze neco skryvate a proto nemuzete napsat sve jmeno? O co jde? Lidi maji jmena uz od praveku. A to ze vystupuju pod svym jmenem pro me neni problem. Driv nebo pozdeji nepujde na internet nic zverejnit s falesnou identitou. A me se to libi. Nemam nic proti. A mimochodem, ja osobne si myslim, ze od google je tohle dobry tah, protoze budete moci na komentare reagovat. Takze za me, “palec nahoru” neboli “+1” :-)

RSS (komentáře k článku)