Praha na druhou aneb Alza Android Roadshow přijíždí do poslední stanice (aktualizováno)

Samsung Launches It’s New Galaxy Note 4 Phone

Naši akci nazvanou Alza Android Roadshow 2015  jste mohli navštívit již ve třech městech naší malé a krásné země. Poprvé jste mohli zavítat do Prahy, kde to bylo velkolepé. Podruhé jsme dali šanci i Moravákům a přijeli jsme do Brna. Minulý měsíc jsme přijeli předvést nejmodernější výkřiky technologií také havířům do Ostravy. No a nyní, když se blíží chladné období roku, nastává čas, abychom se vrátili, odkud jsme přišli. V domovské Praze se s naší Alza Android Roadshow 2015 zastavíme ještě jednou. Na sobotu, tedy na 17. 10. 2015, si rozhodně nic dalšího neplánujte! Naplánováno už přece dávno máte.

EDIT: Přidali jsme do programu ještě jednu nesmírně zajímavou přednášku. Máte se na co těšit.

10 důvodů, proč Alza Android Roadshow 2015 navštívit:

  • unikátní program přednášek, debaty a rozhovory s experty v oboru
  • novinky, TOP zařízení a další vychytávky na jednom místě
  • Game Hall – hrací koutek pro ty pravé pařmeny
  • Hi-Tech koutek – nejmodernější hračky jen pro vás Ankety
  • ukážeme vám, jak spojit Android a zdravý životní styl
  • setkání s internetovými celebritami
  • soutěže o hodnotné ceny v každém městě
  • Miss Alza Android RoadShow 2015 ♥♥♥
  • poznáte redakci SvětAndroida
  • pobavíte se s fanoušky, kteří vám skutečně rozumí

Alza Android RoadShow Ostrava 19. 9. – SvetAndroida.cz

Alza Android RoadShow Ostrava 19. 9. - SvetAndroida.cz

registracehome

Vítejte v budoucnosti – to nejlepší je na prahu

Dnes je doba taková, že za chytré můžeme považovat téměř cokoli, co dokáže něco řešit samo, bez našeho zásahu. A nebo naopak něco, s čím můžeme zacházet i jinak, než bylo možné v původním konceptu dané techniky. Chytrá tak dnes máme například zrcadla, ledničky, myčky, pračky, sušičky, televize, automobily, dveře, zámky…

Na Alza Android Roadshow narazíte na různá zařízení. Jistě, nemůžeme dovézt úplně všechno, co trh nabízí. Rozhodně se ale můžete těšit na oblíbená zařízení jako chytré hodinky Moto 360, Samsung Gear 2 nebo Sony SmartWatch; chytré a sportovní náramky jako Samsung Gear Fit, FitBit Flex nebo Sony SmartBand; drony Ar.Drone a DJI Phantom; příslušenství a telefony od značky Xiaomi; vybavení domácnosti Belkin; elektromobil Tesla Model S, který vám ukáže, jak v tichosti otřásá městem; a samozřejmě nemohou chybět ani smartphony různých značek, jako například SamsungLenovoTHLOnePlus nebo Motorola.

Pokud byste se před návštěvou té nejposlednější části naší akce v Praze chtěli mrknout na to, jaké to bylo, podívejte se na naše reporty ze zastávek v Praze, Brně nebo Ostravě.

Tesla Model S - dipsleje registracehome

Známe místo konání

Poslední zastávka Alza Android Roadshow v Praze už má své místo konání. Je jím Olympik hotel Tristar a najdete jej na adrese U Sluncové 14, 186 76, Praha 8.

Tentokrát bude vše na jednom místě, takže ušetříme vaše nohy od schodů. Abyste měli o místě lepší přehled, můžete si do svého smartphonu stáhnout následující obrázek s mapkou prostoru konání.

Praha_2_pudorys registracehome

Čeká na vás skvělý program, kde si každý přijde na své

Jako na každé ze zastávek Alza Android Roadshow vás i v Praze čeká program plný zajímavých přednášek, kde zazní spousta zákulisních informací, ke kterým se běžně člověk nemá šanci dostat. Témata přednášek jsou volena tak, aby si každý vybral to, co ho zajímá nejvíce.

Alza Android RoadShow 2015 Praha program 2

 

registracehome

Nezapomíná se ani na krásné slečny

Na všech předchozích zastávkách Alza Android Roadshow byla připravena soutěž pro dámskou část návštěvníků. Jinak tomu není ani nyní a tak páni jistě nebudou váhat a vezmou s sebou své přítelkyně, manželky či jen kamarádky, které pak přihlásí do již tradiční soutěže o hodnotné ceny – Miss Alza Android RoadShow 2015.

miss ars 2015 nahled

Bližší informace o soutěži, hlasování a pohled na minulý ročník najdete na webu Alza Android RoadShow.

registracehome

Čeká na vás spousta soutěží a hodnotných výher

Každá z našich zastávek je naplněna soutěžemi o hodnotné ceny. Návštěvníci si pak často odnášejí domů nové smartphony, tablety nebo různé gadgety. A soutěžních možností je mnohem více, protože své vlastní soutěže si pro vás připravují i samotní vystavující výrobci. Přijít na velkolepou akci, dozvědět se zajímavé a důležité informace, celý den si hrát a zkoušet nepoznané, bavit se přitom a ještě si něco odnést domů? To se vám často nestane. Na Alza Andoroid Roadshow 2015 je však možné i to!

mapa-ARS-s-popisky

Nákupem vstupenky ušetříte nejen čas, ale i peníze!

V dnešní době je koupě vstupenek přes internet tím nejrychlejším možným způsobem, jak si zajistit předem jisté místo. Pokud k tomu navíc přidáte benefit v podobě slevy za včasné zakoupení vstupenky, není už o čem přemýšlet. Navíc tak získáte ještě další bonus a tím je efektivita odbavení při příchodu. Stačí, když nám na svém smartphonu (nebo na papíře) ukážete QR kód, který při registraci získáte, a jdete dovnitř, bez dalšího ptaní.

Cena běžné vstupenky je 100 Kč. Cena vstupenky v předprodeji je 80 Kč, čili máte vstupné o něco levnější! Koupit si ji předem se tedy vyplatí. Obzvlášť když zjistíte, že za ušetřenou dvacku si můžete dát večer pivko s dalšími návštěvníky.

registracehome

Partneři Alza Android Roadshow 2015

Díky spolupráci s významnými partnery jsme dosáhli jedinečného programu, soutěží i novinek k osahání přímo na místě. Generálním partnerem naší akce se stává internetová jednička Alza, díky které jsme pro vás mohli připravit ten nejbohatší koktejl High-Tech technologií, které si navíc budete moci výhodně nakoupit díky účasti na naší akci. Obrovské díky patří také hlavním partnerům Belkin, Creative, Nvidia a Samsung. O další skvělou náplň akce Alza Android RoadShow 2015 se postarali i naši další partneři – Acer, Asus, GSmart, Huawei,Lenovo, Liftago, Mul-T-Lock, DreamCars. Mediálními partnery pro letošní rok se staly ApplikaceSmartMania.cz, AndroidFórum.cz, Hybrid.cz, Chip, Jízdomat, Nano Energies, Madfinger GamesMojAndroid.sk.

alza android roadshow 2015 partneři
Daniel Macho
O Autorovi - Daniel Macho

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (9)