Samsung bez fanfár odhalil nový telefon Galaxy J7 Prime 2

galaxy j7 prime 2

Společnost Samsung dnes z ničeho nic představila nový telefon Galaxy J7 Prime 2. Novinka se objevila na oficiálních stránkách Samsungu v Indii. Jde o mírně vylepšený model Galaxy J7 Prime.

Samsung Galaxy J7 Prime 2 oficiálně představen

Velikost telefonu se oproti minulé verzi Galaxy J7 Prime nezměnila, má 151.7 x 75 x 8 mm. Je o trochu těžší, novinka váží 170 gramů. Displej má velikost 5,5″ a FullHD rozlišení. Použitý čipset nebyl odhalen, pravděpodobně však půjde o Exynos 7870, který se objevil v původním Galaxy J7 Prime.

Parametry jako paměť RAM, úložiště zůstávají stejné, tedy 3 GB RAM a 32 GB interní paměti, která jde rozšířit pomocí microSD karet. Na zadní straně se nachází 13 MPx fotoaparát se světelností f/1,9. Na přední straně je rovněž 13 MPx kamera se stejnou clonou. Podporuje také AR filtry, živé nálepky, rychlou editaci a další funkce pro sociální sítě.

Baterie má kapacitu 3 300 mAh. Bohužel telefon má stále microUSB, druhým mínusem je použití Androidu 7 Nougat. Většina nově představených telefonů v těchto dnech přichází již s Oreo. A to i ve střední třídě. Cena tohoto modelu je v Indii 215 dolarů, v přepočtu s DPH tak zhruba 5 500 Kč.

Vlastníte telefon řady Samsung Galaxy J? Jste s ním spokojeni?

Zdroj: gsmarena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)