OnePlus 5 by měl mít nejlepší fotoaparát. Postarat se o to má společnost DxO

dxo

Společnost OnePlus se na oficiálním fóru poprvé rozpovídala o svém chystaném modelu OnePlus 5. Mimo jiné se poprvé oficiálně prozradil název telefonu a potvrdilo se, že se přeskakuje číslovka čtyři. Dále se také prozradila spolupráci se společností DxO, která se stará o benchmarky fotoaparátů.

DxO má dohlédnout na to, aby OnePlus 5 měl nejlepší fotoaparát

Společnost OnePlus to oznámila dnes na svém oficiálním fóru. DxO jsou mnohými považování za experty na focení a mnoho lidí a firem považuje jejich hodnocení fotoaparátu za určitý standard. Nedávno jsme to mohli vidět například při představení HTC U11, kde se u fotoaparátu chlubilo HTC právě hodnocením DxOMark, které má jejich nový vlajkový model nejvyšší. Jedná se tedy i o dobrý marketingový tah.

OnePlus 5 bude mít podle všeho duální fotoaparát OnePlus 5 bude mít podle všeho duální fotoaparát

Vystává tu ale otázka, jestli právě OnePlus tuhle spolupráci nedělá jen kvůli tomu, aby se dostali v tomto žebříčku na první místo a mohli pak použít v marketingu slova, že jejich telefon má nejlepší fotoaparát. Zároveň by to mohlo uškodit i věrohodnosti testování fotoaparátů u DxO. Uvidíme, jak to celé bude, a to snad již brzy. Nový model od OnePlus by měl přijít již za několik málo týdnů.

Těšíte se na OnePlus 5? Myslíte si, že DxO pomůže s kvalitou fotoaparátu?

Zdroj: phandroid.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)