TOPlist

Pařba na víkend – tipy na Android hry 200 – česká TD, Trial Xtreme 4 a další

hry pro android hlavni

Jaké hry pro Android si dneska představíme? Jako první to bude tower defense hra na motivy seriálu Byl jednou jeden život – Defend Your Life. Následovat bude nový díl oblíbené motokrosové série Trial Xtreme. Třetím tipem na víkend bude hra Adventure Time Game Wizard, prostřednictvím které lze naskenovat čtverečkovaný papír, kde si navrhnete vlastní level. Předposlední hry pro Android budou 2-Bit Cowboy a Spectrum.

Defend Your Live

Defend Your Life – tak se jmenuje chystaná hra českého studia Alda Games, které má za sebou úspěšné Android hry Zachraň šneka a Sýrový Svět. Jejich připravovaná novinka vzniká na motivy známého seriálu Byl jednou jeden život, čímž se šéf studia Alda Games, Aleš Kříž, vůbec netají.

„Za prvotním nápadem stojí nostalgie po seriálu Byl jednou jeden život. Patří mezi moje nejoblíbenější seriály z dětských let“, vysvětluje Aleš Kříž, šéf studia Alda Games.

Co se samotné hry týče, žánrově spadá do kategorie Tower defense. Místo hradu či pevnosti budete bránit životně důležité orgány proti přicházejícím vlnám nepřátel (virům a bakteriím). K dispozici budete mít 4 typy obranných budov s několika vylepšeními. Hra nabídne 15 levelů, kde každý z nich bude zakončen soubojem s bossem. Vývojáři hry ovšem naznačili, že se v budoucnu dočkáme mnohem více přídavných kol.

Defend Your Life Tower Defense
Defend Your Life Tower Defense

Trial Xtreme 4

V obchodě Google Play se před nedávnem objevil nový díl oblíbené motokrosové série Trial Xtreme. Jedná se o čtvrtý díl této série, který nabízí několik nových módů, hezčí grafické zpracování a jako vždy také parádní fyziku. Ve hře budete závodit proti ostatním hráčům, čímž můžete získat peníze potřebné k vylepšování vaší motorky a k zápisu do turnajů. Jednotlivé turnaje představují nejlepší možnost, jak si ve hře pořádně vydělat. Má to ovšem jeden háček. Abyste získali pořádný balík peněz, budete muset být lepší než ostatní hráči. Dříve, než se vydáte soupeřit s ostatními hráči, si můžete soutěžní trať nejprve procvičit. Hru si lze z Google Play stáhnout zdarma.

Trial Xtreme 4 Bike Racing
Trial Xtreme 4 Bike Racing

Adventure Time Game Wizard

Jedná se o velmi zajímavou a netradiční plošinovku společnosti Cartoon Network. Ve hře se přenesete do knižní podoby, ve které vám bude hlavní hrdina kreslit vaši cestu. Ve vašem dobrodružství vám bude pomáhat váš věrný přítel – pes. Ve hře můžete oba hrdiny kombinovat a využívat tak jejich odlišné schopnosti. Hra nabízí propracované grafické zpracování a dokonce také editor vlastních kol. Ta si buďto vytvoříte v klasickém herním editoru, nebo si je nakreslíte na papír. Že nám nevěříte? Stačí se podívat na screenshoty níže, které by vás  měly přesvědčit o tom, že si nevymýšlíme. Hra využívá speciální symboly, jenž překreslíte na čtverečkovaný papír. Ten poté naskenujete vaším zařízením (přímo ve hře), čímž se vaše kresba převede do digitální podoby. Takto si můžete vytvořit zcela unikátní level s libovolným množstvím překážek, protivníků a cílem.

Adventure Time Game Wizard
Adventure Time Game Wizard

2-Bit Cowboy

2-Bit Cowboy je westernová plošinovka studia Crescent Moon Games. Hra svým zpracováním připomíná starší Gameboy tituly. Ve hře budete s vaším kovbojem/kovbojkou procházet různými lokacemi, přičemž budete plnit náhodné úkoly. Váš hlavní hrdina dokáže osedlat zvířata, jako například koně či býka. Po cestě do cílového bodu se objevují obchůdky s alkoholem (pár skleniček vás učiní nesmrtelným :)), dále místa, kde si můžete nakoupit různé předměty, nebo pozměnit vzhled vašeho hrdiny. Jsou zde i kasína, ve kterých si čas od času můžete slušně vydělat. Hrou vás bude provázet příjemná „westernová“ hudba.

Spectrum

Spectrum je postřehová hra zasazena do abstraktního světa plného překážek různých tvarů. Vy v tomto světě budete prolétávat s tříokým mimozemšťanem, kterého ovládáte pohybovým senzorem telefonu. Mezi další prvky ovládání patří povyskočení a zatížení. Všechny tyto ovládací prvky budete kombinovat tak, abyste nenaráželi do nebezpečných objektů. Každý z nárazů vám ubere jeden život (celkově máte k dispozici 3). Spectrum dohromady nabídne 60 levelů odehrávajících se v 6 mysteriózních prostředích.

Spectrum
Spectrum

Odkazy na starší Pařby na víkend (Hry na Android)

Video – Pařba na víkend – Hry pro Android

Pařba na víkend – tipy na Android hry 200

Pařba na víkend - tipy na Android hry 200

Jirka Pernica
O Autorovi - Jirka Pernica

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (16)