TOPlist

Honor 4C: nástupce populárního modelu nabídne procesor Kirin a Lollipop

Honor 4C titul

Honor 3C je loňský model velmi povedeného smartphonu, který si svým poměrem výkonu a ceny získal řadu majitelů i recenzentů. Se ctí obstál také v našem redakčním testu. Nyní se na ruském webu společnosti objevil nástupce tohoto populárního modelu nazvaný Honor 4C. Novinka krom nového designu nabídne vylepšení prakticky ve všech směrech.

Tak předně Huawei u této novinky vsadil na použití vlastního chipsetu Kirin 620 obsahujícího 64bitový osmijádrový procesor, pracující na taktu 1,2 GHz, grafický výkon zde zajišťuje čip Mali-450 MP4. Operační paměť má velikost 2 GB a interní úložiště, rozšířitelné o paměťové karty microSD, nabídne kapacitu 8 GB. Displej má v tomto případě úhlopříčku 5″, HD rozlišení (1280 x 720 px)  a využívá IPS technologii. Hlavní fotoaparát disponuje 13MPx snímačem o světelnosti F2.0 a je doplněn o přisvětlovací LED diodu. Nad displejem se pak nalézá čočka sekundárního 5MPx fotoaparátu. K dispozici by měla být verze s i bez LTE. Použitá baterie má kapacitu 2550 mAh. Telefon by měl dorazit s již předinstalovaným Androidem 5.0 a uživatelskou nadstavbou Emotion UI 3.0.

Honor 4C by se měl dostat do prodeje v domovské Číně již koncem měsíce dubna, a to za cenu 999 juanů (cca 4100 Kč).

Jak se vám Honor 4C líbí? Napodobí podle vás úspěch svého předchůdce?

 

Zdroj: GizmoChina.com, AndroidHeadlines.com

Vašek Švec
O Autorovi - Vašek Švec

Vaška prakticky od dětství zajímaly nové technologie, ať už se jednalo o telefony, počítače či třeba auta. V době, kdy většina jeho kapesného padla na… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (23)