Menu

Facebook přidává do své aplikace automatickou synchronizaci fotografií

Uživatelé sociální sítě Google+ ve svém mobilu ihned vědí, oč se jedná. Stejnou funkci totiž již delší dobu Google+ používá s názvem Okamžité nahrávání, nyní se přidává i Facebook. Co se pod tím skrývá? Váš mobilní přístroj jednoduše automaticky nahrává pořízené fotografie na Váš webový profil, ponechá je soukromé a Vy pak máte dodatečně možnost zvolit, které snímky zveřejnit. Tuto funkci zprovozníte aktualizací aplikace Facebook na nejnovější verzi a aktivací v nastavení.

Každý uživatel si může zvolit, zda chce synchronizovat veškeré fotografie v telefonu, nebo jen ty nové a zda prostřednictvím Wi-Fi i mobilní sítě, či jen Wi-Fi. Velikost úložiště činí 2 GB.

Poznámka autora: Jak to však u funkcí služeb Facebook bývá, vše funguje obvykle tak napůl, což byl stejný případ i v testování této funkce. Vyfotili jsme dva snímky obrazovky, mobilní aplikace i Facebook nám sdělily, že se fotky automaticky nahrály na profil, v seznamu však chybí.

 

 

zdroj: androidpolice.com

Komentáře

Kristián Mohač

Kristián Mohač

2.12.2012 17:56

To samé umí Friendcaster dávno(jen pro zajímavost)

Phil.cz

Phil.cz

3.12.2012 8:16

Kdyby raději udělali synchronizaci kontaktů a kalendáře na novějších verzích Androida.

SubZeero

SubZeero

3.12.2012 8:53

Co se pod tím skrývá? Jednoduše další odporné špehování. Cokoli vyfotíte, už to mají a ikdyž to na profil nevystavíte, Velký bratr si to na věky stejně uloží.

Smith

Smith

3.12.2012 9:29

Uff diky bohu vcera jsem se konecne dokopal k rootu a tenhle sajrajt smazal… :)

Bobo

Bobo

4.12.2012 13:45

Phil.cz: Za to nemůže FB, ale Google.

RSS (komentáře k článku)