Black Friday: Vybíráme nejzajímavější akce a slevy na Černý pátek (aktualizováno)

black friday 2017 slevy akce

Black Friday je sice oficiálně až 24. listopadu, nicméně většina obchodů a eshopů již má akční ceny od začátku týdne, někteří obchodníci dokonce začali se slevami již minulý pátek. Tento článek budeme pravidelně aktualizovat o nové zajímavé slevy, které se vztahují k černému pátku.

Black Friday nabízí akční ceny a slevy

Singles Day je svátek nakupování hlavně ve východní části světa, na západu je známý hlavně Black Friday (Černý pátek). S rozšířením eshopů máme také Cyber Monday, který někdy začíná před samotným černým pátkem, někdy až po konci. Zkrátka nás čekají téměř tři týdny různých slev a akcí.

black friday 2017 akce slevy cz

Každým rokem se přidává stále více a více obchodů, proto není zrovna jednoduché se ve slevách vyznat. U všech nákupů opět platí pravidlo, že byste si nejdříve měli zkontrolovat, jaká byla cena produktu před slevou. Mnozí obchodníci uměle zdraží zboží před akcemi, aby tak výsledná sleva byla mnohem větší. Vzhledem k velkému množství obchodů a produktů v Black Friday 2017 se nedá ohlídat každý obchodník. Doporučujeme tak před koupí prohlédnout ceny u konkurence, například pomocí srovnávačů cen.

Vybíráme slevy a akce na Black Friday 2017

Níže naleznete obchody, ale i samotné produkty, které nás zaujali svou slevou. Po celou dobu trvání Black Friday se tento článek bude upravovat a aktualizovat o novinky. Níže pak můžete najít i přeškrtnuté slevy, které už momentálně nejsou aktivní, ale je u nich šance, že se vrátí poslední den.

Amazon.de se na Black Friday rozjel

Dalo se očekávat, že hodně prodejců a obchodů si nechá nejlepší slevy přímo na Černý pátek. Nejvíce se ukázal Amazon, který zlevnil mnoho zajímavých produktů. Nejvíce nás zaujaly chytré hodinky Fossil, kde jsou ve slevě jak Android Wear modely, tak i hybridní hodinky. Dále pak třeba kompletní sady chytrých žárovek Philips Hue. Nicméně to je jen zlomek, všechny dnešní slevy najdete na speciální stránce Amazonu.

fosill chytre hodinky black friday

Cena: od 106 eur, cca 2 600 Kč (Amazon.de)

Bezdrátová sportovní sluchátka Jabra

CZC.cz si připravilo zajímavou akci na sluchátka Jabra Elite Sport, která jsou podobně jako Apple Airpods kompletně bezdrátová. Na jedno nabití vydrží až 4,5 hodiny. Uvnitř se nachází i monitor srdečního tepu. Cena je v akci 3 890 Kč, což je částka, ke které se ani zdaleka nepřiblížil žádný konkurenční obchod.  jabra black friday

Cena: 3 890 Kč (CZC.cz)

Mobil Pohotovost má nejdelší pátek v historii se slevami telefonů

Black Friday se oslavuje také v obchodě Mobil Pohotovost, kde budou slevy trvat až do 26. listopadu. Oproti konkurenci se liší třeba tím, že se dají koupit dva kusy zboží v akční ceně.  Z nabídky telefonů ve slevě nás zaujal nejvíce Huawei P9 Lite 2017 za 4 590 Kč, což je zdaleka nejlevněji, co jsme zatím mohli vidět. Zajímavou slevu jsme také zaznamenali u telefonů HTC A9s, který je za 3 990 Kč dokonce levnější než přímo od HTC a také Lenovo C2, který stojí 2 499 Kč.

huawei p9 lite 2017 mobil pohotovost black friday

Cena: 4590 Kč (www.mp.cz)

Slušná bezdrátová sluchátka s 50% slevou

Co zatím sledujeme, tak Mall.cz dokázal prozatím Black Friday slevy využít nejvíce. Dokazují to i sluchátka Niceboy HIVE 2, které v tomto obchodu stojí 999 Kč. Veškeré konkurenční obchody jej nabízí za 1 999 Kč. Sluchátka mají i zajímavé hodnocení. Propojují se přes Bluetooth 4.1 a mají také dotykové ovládání.

bezdratova sluchatka black friday

Cena: 999 Kč (Mall.cz)

30 000 mAh Powerbanka za 666 Kč

Přímo ďábelskou cenu si připravil Mall.cz na powerbanku iMyMax. Ta má velkou kapacitu 30 000 mAh a dokáže dobíjet až 4 zařízení najednou. Má zabudovanou i LED svítilnu a také malý displej, který zobrazuje kapacitu v procentech. K úplné dokonalosti chybí podpora rychlého nabíjení, nicméně i tak se za tu cenu jedná o zajímavý produkt.

powerbanka mall black friday

Cena: 666 Kč (Mall.cz)

Telefon Leeco Le 2 za 3 490 Kč

Se zajímavou nabídkou přišel Datart.cz, kdy zlevnil čínský telefon Leeco Le 2 na 3 490 Kč. Cenově se tak vyrovná levným Xiaomi telefonům. Na rozdíl od nich ale máte k dispozici lepší procesor v podobě Snapdragonu 652, další parametry jsou také dobré, například 5,5 FullHD displej, 3GB RAM, 32GB vnitřní paměti. Hlavní mínus je absence 3,5mm jacku a také starší Android 6.0. Kolem tohoto telefonu ale existuje početná komunita, včetně podpory LineageOS.

leeco le 2

Cena: 3 499 Kč (Datart.cz)

Povedené Android hry za pár korun

I Google slaví Černý pátek. Na Google Play je k dispozici celkem 18 her, které jsou v rámci Black Friday ve slevě. Nejde přitom o žádné neznámé hry, ale o hity jako Monument Valley, Mini Metro nebo Call of Duty.

cerny patek google play 2017

Cena: od 10 Kč (Google Play)

CZC.cz pokračuje i s Cyber Monday

O den později spustil slevy i prodejce CZC.cz. Akce a slevy v tomto obchodu potrvají až do 24. listopadu. Některé zboží v akci půjde koupit až do neděle 26. listopadu. A aby toho nebylo málo, tak od pondělí začne další kolo s Cyber Monday. V nabídce nás zaujaly chytré hodinky LG Watch Style, které se výhradně prodávají pouze v tomto obchodě. Nabízí slevu 2 000 Kč a momentálně se dají koupit za 4 990 Kč.

LG watch style

Cena: 4 999 Kč (CZC.cz)

O2 poprvé s Black Friday

Netradičně zde uvádíme i O2, a to z toho důvodu, že poprvé se dočkáme slev i od tohoto operátora. Vylepšuje svou vánoční nabídku, pro dva telefony zvyšuje bonus za podpis smlouvy. Až do neděle se dají získat telefony Samsung Galaxy J5 2017 a A3 2017 až o 5 tisíc Kč levněji.

BLACK FRIDAY – Sleva na Samsungy 5 000 Kč

BLACK FRIDAY - Sleva na Samsungy 5 000 Kč

Cena: 1 995 Kč k novému tarifu (O2.cz)

HTC přichystalo až 20% slevy

Letošní Black Friday u HTC je ve znamení zajímavých slev. Hlavním tahákem je vlajkový model HTC U11, který jde koupit za 14 392 Kč. Dále je to například HTC U Ultra za 10 759 Kč. Slevy se dočkaly i levnější modely jako třeba HTC Desire 10 Lifestyle za 4 792 Kč nebo HTC A9s za 5 192 Kč. Slevy potrvají do 27. listopadu a jsou dostupné na hlavní stránce htc.com.

HTC U11 HTC U11

Cena: 14 392 Kč (HTC.com)

Mall.cz týden s Black Friday

I Mall.cz se rozhodl mít slevy po celý týden, tedy až do neděle 26. listopadu. Každý den přibývají nové produkty. Momentálně můžete najít na tomto shopu nejlevnější elektrickou koloběžku Eljet Ultra Light, a to za cenu 6 999 Kč.

eljet kolobezka

Cena: 6 999 Kč (Mall.cz)

Sygic se připojuje k Black Friday

Velkých slev se dočkal i Sygic. Jde o největší slevu za celý rok. Až do neděle se dá koupit doživotní licence na Sygic GPS Navigation se slevou 77%. Slev se dočká i Sygic Travel, který má sníženou cenu o 60%.

sygic black friday 2017

Cena: od 349 Kč (Sygic.com)

Udemy.com – Online kurzy se slevou

Black Friday slev se účastní i server udemy.com, který nabízí kurzy na různá témata, od těch méně vážnějších jako čtení tarotových karet, až třeba pro pokročilé úpravy videí nebo programování. Většina kurzů stojí po slevě pouhých 10 eur (cca 250 Kč).

udemy blackfriday

Cena: od 10 eur, cca 250 Kč (Udemy.com)

Černý týden v DATARTu

V Datartu jsou slevy aktivní až do neděle 26. 11 2017. Ve slevě je celkem více než 500 produktů. Nás nejvíce zaujal telefon Samsung Galaxy J5 (2017), který je v tomto obchodu dostupný za nejnižší cenu. A to 4 799 Kč.

Galaxy J5 2017

Cena: 4 799 Kč (Datart.cz)

Alza.cz nabízí ve slevě více než 1000 produktů

Black Friday u Alza.cz začal hodně brzy, a to už 16. listopadu, potrvá až do 26. listopadu 2017. Ve slevě je více než 1000 položek. Pozor na to, že z každého akčního produktu je možné zakoupit maximálně jeden kus na objednávku. Nejvíce nás v nabídce zaujal netradiční telefony Kodak Ektra, který stojí 2 999 Kč. Jedná se o sice starší zařízení s Androidem 6.0, který v recenzích nedopadl dobře. To bylo ale způsobeno tím, že původně stál 15 tisíc. Za 3 tisíce korun se jedná o velmi zajímavou volbu.

kodak_ektra

Cena: 2 999 Kč (Alza.cz)

Německý Amazon ve znamení Cyber Monday

Jak už jsme informovali ráno, Amazon si přichystal Cyber Monday akce po celý týden. Během týdne bude více než 55 tisíc produktů ve slevě, a to včetně telefonů, a další chytré elektroniky. Momentálně je k dispozici například tablet Samsung Galaxy Tab S2 za 289 eur, cca 7 400 Kč.

samsung_galaxy_tab_s2

Cena: 289 eur, cca 7 400 Kč (Amazon.de)

Conrad.de nabízí levný Google Home Mini

Chytrý reproduktor Google Home Mini vyšel teprve před několika týdny. Ale už nyní je v poměrně velké slevě. Německý eshop Conrad.de jej nabízí za 33 eur. To je zhruba 850 Kč. Je tu nicméně menší problém s dodáním, tento eshop doručuje pouze po Německu. Pro odeslání do Česka se musí využít služeb jako mailboxde.cz anebo znemecka.eu. I přesto se to ale vyplatí a za chytrý reproduktor se celkově zaplatí zhruba 1000 Kč.

Google-Home-Mini-barvy-chytre-reproduktory

Cena: 33 eur, cca 850 Kč (Conrad.de)

Článek postupně aktualizujeme o nové obchody i slevy.

Objevili jste nějaké zajímavé zboží v akci? Pochlubte se v komentářích!

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)