TOPlist

Dostane se Android N na HTC 10, One A9 a M9 jako první?

HTC a Android N – náhleďák

Android N ještě ani zdaleka není ve finální verzi, ale HTC se již nyní snaží získat trochu pozornosti a utrhnout si svůj podíl z konference Google I/O. Společnost totiž na svém Twitteru oznámila, že Android N přijde zcela jistě na tři stávající zařízení.

Bude HTC první, kdo nabídne Android N?

Jak již zaznělo v nadpise, aktualizace na nejnovější Android, dnes známý jako „N“, se mají dočkat smartphony HTC 10, HTC One A9 a HTC One M9. Očekávali jste, že se tyto smartphony dočkají aktualizace? Když si to tak vezmeme, je to celkem logické. HTC One M9 bude v době uvedené Androidu N přibližně rok a půl starý, HTC One A9 bude slavit první narozeniny a HTC 10 je dnes stále více novější než nové.

Obrázek v Tweetu obsahuje dole drobný text, který říká, že načasování aktualizace a případná další zařízení, která se aktualizace dočkají, budou oznámena v průběhu letošního roku, až bude Android N výrobcům dodáván ve své finální podobě. Naděje tedy umírá poslední a je možné, že se aktualizace dočká třeba ještě celá řada dalších zařízení od HTC. Bude se ale opakovat loňský „majstrštyk“, kdy HTC uvedlo první telefon s Androidem 6.0 v den jeho finálního uvedení?

Zdroj: androidpolice.com

Daniel Macho
O Autorovi - Daniel Macho

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)