TOPlist

5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #53

Tipy z Číny

Náš seriál 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů pokračuje jako každý čtvrtek dalším novým dílem. V již 53. pokračování si přestavíme další pětici tipů.

1) Kvalitnější provedení Google CardBoard

V minulém díle jsme si ukázali opravdu levný headset pro virtuální realitu, který byl ale zároveň plastový. Jeden z našich čtenářů poslal tip na o poznání kvalitnější verzi, která je sice o něco dražší, stále ale za velmi dobrou cenu. Součástí je nejen možnost úpravy vzdálenosti čoček, ale i třeba volné místo pro připojení sluchátek či nabíječky během hraní. Přední kryt drží pomocí magnetu a je tedy velmi snadné jej sundat i nasadit.

Vlastnosti:

  • brýle pro virtuální realitu
  • kvalitní provedení z plastu
  • možnost nastavit vzdálenost čoček, nabíjet telefon či připojit sluchátka (přímo do telefonu)
zboží - brýle pro virtuální realitu

Cena: 405 Kč (Aliexpress)

2) Šikovné handsfree a přehrávač do auta

Chybí vám v autě Bluetooth handsfree či přehrávač, který si poradí s hudbou z mobilního telefonu či paměťové karty? Pak je pro vás určen tip na další zboží z čínských obchodů – šikovné handsfree. Zařízení postačí zapojit do cigaretové zásuvky a připevnit do míst, kde jej budete moci ovládat. Díky Bluetooth se můžete připojit se svým telefonem a přehrávat hudbu, která bude díky FM transmitteru hrát přímo do reprosoustavy automobilu. Cena je více než příznivá – je tedy ideální zkouškou, zda vůbec nějaké takové zařízení potřebujete.

Vlastnosti:

  • Bluetooth handsfree
  • přehrávání hudby z telefonu či paměťové karty
  • FM transmitter
zboží – handsfree

Cena: 241 Kč (eBay)

– zaslal Marek Polák (celkově 1 tip)

3) Levný GPS lokátor do auta

Jako GPS lokátor lze využít i mobilní telefon, což jsme si ukázali v článku Jak přeměnit nepoužívaný telefon v GPS lokátor do auta?. Dnes pro vás ale máme tip na GPS lokátor, který Android nemá. Je to ale zase vyváženo nízkou cenou. Zařízení začne pracovat ihned po zapojení – o poloze sledovaného vozu vás může informovat skrze SMS či přímo na mapě díky GPRS přenosu. Dokoupit tedy musíte ještě SIM kartu, což je ale dnes levná záležitost.

Vlastnosti:

  • GPS lokátor do auta
  • možnost sledování skrze SMS či GPRS
  • nutno zakoupit ještě SIM kartu
zboží - GPS lokátor

Cena: 364 Kč (Aliexpress)

– zaslal Pavel Ryba (celkově 1 tip)

4) Chytrá klávesnice pro mobilní telefony i PC

Vlastníte miniaturní PC s Androidem a stále přemýšlíte, jak jej efektivně ovládat na dálku? Máme pro vás řešení – chytrou klávesnici, kterou lze připojit i k tabletu či třeba PC. Díky spoustě funkčních tlačítek i touchpadu bude ovládání velmi pohodlné, nechybí ani plnohodnotná QWERTY klávesnice.

Vlastnosti:

  • přenosná klávesnice s QWERTY, touchpadem a dalšími klávesami
  • spojení přes protokol s frekvencí 2,4 GHz
  • podpora Android PC i Windows, Mac OS a Linux
zboží - gamepad

Cena: 386 Kč (Gear Best)

5) Stylová bezdrátová nabíječka a stojánek

Bezdrátové nabíjení sice stále nemá takové rozšíření, jak by si nejspíše většina z nás přála, ale stále je na trhu dost smartphonů s podporou této technologie. Bezdrátových nabíječek je na trhu spousta, pojďme si dnes dát tip na jednu, která je zároveň i šikovným stojánkem. Díky tomu se bude telefon nejen bezdrátově nabíjet a my nemusíme řešit odpojování či připojování kabelu, ale ještě bude stále na očích. A to se může hodit.

Vlastnosti:

  • bezdrátová nabíječka Qi
  • zároveň i šikovný stojánek
  • výstup: 5 V / 1 A
zboží - qi nabíječka

Cena: 271 Kč (Gear Best)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat zboží z čínských obchodů. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

svítící USB kablík


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

Pro zobrazení formuláře z mobilní aplikace přejděte prosím do webového prohlížeče.

Pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Další vyhlášení proběhne po 55. díle seriálu.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 10 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů na čínské zboží vás zaujal nejvíce?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)