Pařba na víkend – tipy na Android hry 213 – luxusní hack and slash, vesmírní kovbojové a další

space marshals android hry hlavni

V dnešním díle seriálu Pařba na víkend – tipy na Android hry si představíme naprosto vynikající hack and slash titul Implosion Never Lose Hope. Následovat bude parádní logická hra, která vám dá bezesporu zabrat – Tetrobot and Co. Třetím tipem na víkend budou nelítostné zápasy UFC od společnosti EA. Předposlední tip v podobě taktické akční střílečky Space Marshals vás rozhodně potěší. Na závěr si pak představíme novinku společnosti Mediocre, který vytvořila hru Sprinkle. Jejich nový titul Does Not Commute vás svou originalitou bezesporu dostane. To vše v dnešním díle seriálu Pařba na víkend – tipy na Android hry 213.

Implosion – Never Lose Hope

Po delší době se na Google Play objevila vskutku vynikající hra, kterou lze hravě srovnat s kvalitou některých PC/konzolových titulů. Implosion – Never Lose Hope lze zařadit do žánru akčních hack and slash bojovek. V případě této novinky se nejedná pouze o bezhlavé kosení jednoho protivníka za druhým, hra totiž klade poměrně velký důraz na příběh. Tomu dopomáhá velmi kvalitní hudební doprovod (i dabing) a krátké videosekvence, které vás dostanou do děje. Ve hře se zhostíte role elitního vojáka v mechanickém obleku, s nímž se po dvaceti letech vracíte na planetu Zemi, kde budete bojovat s mimozemskou rasou zvanou XADA. Implosion nabídne kvalitní grafické zpracování, parádní animace a dynamickou hratelnost. Díky svému jednoduchému ovládání pro vás budou souboje s protivníky opravdovým zážitkem. Několik úvodních misí si lze zahrát zdarma, poté budete vyzváni k zakoupení zbylých misí prostřednictvím mikrotransakcí. Za kompletní odemknutí zaplatíte 311 Kč.

Implosion - Never Lose Hope
Implosion - Never Lose Hope

Tetrobot and Co.

Máte chuť na logickou hru s atmosferickým soundtrackem? Právě tak lze popsat relativně novou Android hru Tetrobot and Co. Ve hře ovládáte roztomilého robota, který dokáže pohltit okolní předměty a následně je využívat k řešení logických hádanek. Robotem například vrhnete krabici, která doletí na spínač, čímž se vyruší laserové paprsky bránící vašemu dalšímu postupu. Ovládání robota je vyřešeno intuitivně, stačí pouze tapnout tam, kam se chystáte dostat. Některé logické hádanky vyžadují využití prvků z několika odlišných místností. Proto se občas musíte dostat nejprve na konec mapy, kde absorbujete bednu a následně se zase vracíte zpátky, abyste aktivovali cílový portál.

Tetrobot and Co.
Tetrobot and Co.

UFC

V EA SPORTS UFC se utkáte s těmi nejlepšími MMA bojovníky na světě. Hra má přímočarý ráz, který vás vede skrze jednotlivé UFC zápasy s čím dál silnějšími protivníky. Za vítězství v zápasech dostáváte finanční injekce od sponzorů. Ty následně investujete do tréninku vašeho zápasníka. Bojový systém je v případě EA SPORTS UFC velmi zdařilý, zábavný a dostatečně intuitivní. Jeho základem jsou 3 typy úderů – rychlý (zpravidla direkt), hák a silný úder. Rychlý úder se provádí tapnutím na displej, zbylé 2 pak specifickým gestem (tažením prstu po displeji). Všechny zmiňované údery lze mezi sebou kombinovat a vytvářet tak účinné řetězové útoky. Kompletní recenzi této hry jsme vám přinesli zde.

01da07e5aa92e6df113c3fe147c6143f?s=128&d=retro&r=G
The app was not found in the store. :-(

Space Marshals

Space Marshals je sci-fi hra z divokého západu. Zní to zřejmě podivně, ale pokud jste například viděli film Vesmírní kovbojové, tak si jistě dokážete představit, že tato netradiční kombinace (sci-fi a divoký západ) opravdu funguje. Úkolem hlavního hrdiny Burtona bude zatknout všechny nebezpečné zločince, kteří uprchli z vězení. Hra kombinuje prvky akční a taktické (stealth) střílečky z ptačí perspektivy. Ovládání není rozděleno na systém tahů, jak by se ze screenshotů mohlo zdát, ale probíhá v reálném čase. V jednotlivých misích se k vám budou připojovat vaši parťáci, kteří vám budou v boji asistovat. Co se týče zbraní, je jich zde na výběr poměrně velké množství, a to od brokovnic či samopalů až po sniper pušky. Graficky lze hru jedině pochválit. Tento kousek dnešní Pařby rozhodně stojí za vyzkoušení.

Space Marshals
Space Marshals

Does not Commute

Does not Commute je novou hrou společnosti Mediocre, která ztvárnila známou „hasičskou“ hru Sprinkle či jeho pokračování Sprinkle Islands. Does not Commute přichází s velmi originální myšlenkou. Cílem hry je odřídit několik dopravních prostředků do míst, které jsou vyznačeny na mapě. Postupně se budete vžívat do role náhodných občanů, přičemž u každého z nich bude před začátkem jízdy vypsáno, kam a proč má namířeno. Jakmile dojedete s prvním dopravním prostředkem do místa určení, hra se automaticky přepne na další. Problém ovšem tkví ve skutečnosti, že všechny vaše jízdy se ukládají do paměti hry a tím pádem se znova a znova opakují. Když se tedy s druhým dopravním prostředkem vydáte na opačný konec města k zubaři, můžete po cestě potkat auto jedoucí přesně tím stejným stylem, jakým jste s ním v minulém kole jeli. Dokážete si představit, jaký dopravní kolaps může vzniknout, když ke konci každého levelu vyjíždí například 15 aut současně?

Does not Commute
Does not Commute

Odkazy na starší Pařby na víkend (Android hry)

Video (Android hry)

Pařba na víkend – tipy na Android hry 213

Pařba na víkend - tipy na Android hry 213

Zaujala vás v poslední době nějaká kvalitní Android hra? Potom budeme velmi rádi, když nám vyplníte následující formulář. Za vyplnění předem děkujeme :)

Pro hlasování z naší aplikace klikněte zde.

Líbily se vám dnešní Android hry?

Jirka Pernica
O Autorovi - Jirka Pernica

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (12)