Samsung Galaxy Note8 se konečně dočkal aktualizace na Android 8 Oreo

samsung galaxy note8 android oreo

Už i Samsung Galaxy Note8 dostává aktualizaci na Android 8 Oreo. A to cca 7 měsíců po vydání telefonu a samotného Orea. Poslední verze systému Googlu se objevila dva dny před oficiálním vydáním Galaxy Note 8.

Aktualizace na Samsung Galaxy Note8 začíná ve Francii

Je dobře známé, že spojení Samsung a rychlé aktualizace jde k sobě asi stejně jako voda a olej. Po vydání aktualizace na Galaxy S8, se nyní dočkali i majitelé Note8. Poprvé informoval o aktualizaci server SamMobile. Vypadá to, že nejprve se aktualizace objevuje ve Francii.

Očekává se, že další země budou následovat v následujících týdnech až měsících. Z předchozích zkušeností z Galaxy S8, by se u nás mohla objevit aktualizace na Note8 zhruba za měsíc. Ale oficiálně nic nebylo potvrzeno.

samsung android 8 oreo

Je také možné, že se objeví dříve, protože u Galaxy S8 byla aktualizace na chvíli pozastavena kvůli problémům s restartováním zařízení. Aktualizace na Note 9 rovnou přichází s poslední bezpečnostní záplatou Androidu z března 2018.

Uživatelé se můžou těšit na všechny novinky z Android Oreo, ale také na poměrně dost změn v nadstavbě Samsung Experience (dříve známá jako TouchWiz). Značně se upraví klávesnice, vyhledávání v menu s aplikacemi. Úpravami prošel Bixby asistent, ale také třeba nastavení barev u displeje.

[aps_product_sz id=“448783″]

Nezapomeňte nám napsat, až obdržíte na Galaxy Note8 aktualizaci!

Zdroj: androidcentral.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)