Repasovaný Galaxy Note 7 se poprvé ukázal na fotkách. Jakou má baterii?

telefon Galaxy Note 7

Původně byl Samsung Galaxy Note 7 oficiálně stažen z prodeje po problémech s baterií. Před několika týdny nicméně Samsung oznámil, že repasovaný Galaxy Note 7 půjde opět do prodeje. Nyní jsme se dočkali prvních informací.

Repasovaný Galaxy Note 7 bude mít 3200mAh baterii

Vietnamská fanouškovská stránka SAMSUNGVN přinesla první informace o repasovaném modelu, a to včetně informace o kolik se zmenší kapacita baterie. Oproti normálnímu Galaxy Note 7 se toho moc nezmění. Jediná změna je menší kapacita baterie, která by v repasovaných modelech měla být 3200 mAh. Ta se oproti původní verzi zmenšila o 300 mAh, což zase není tak hrozné, stále by měl bez problému vydržet den intenzivnějšího používání.

Repasovaný telefon už také poběží na Androidu 7 Nougat. Prozatím se ale stále neví, kolik si bude Samsung za repasovaný telefon účtovat a hlavně, na jaké trhy se dostane. Tedy kromě severní Ameriky, kde již Samsung prozradil, že repasovaný Galaxy Note 7 nebude prodávat.

Jakou cenu by Samsung musel nasadit, abyste o koupi repasovaného Note 7 přemýšleli?

Zdroj: androidcentral.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (16)