Phablet Galaxy Note 8 by se měl objevit v září. Bude mnohem dražší než Galaxy S8

phablet galaxy note8

Nadcházející vlajková loď Samsungu by se měla stát nejdražším telefonem této značky. Phablet Galaxy Note 8 by měl stát 999 eur, což je ještě o 100 eur více, než s jakou cenou začínal Galaxy S8+. Informace pochází od serveru VentureBeat, která má mít informace přímo od Samsungu.

Phablet Galaxy Note 8 se má představit již v září

Ohledně Galaxy Note 8 toho zatím moc nevíme. Potvrzená informace je zatím jen to, že Samsung chystá vlajkový model na druhou polovinu tohoto roku. To v minulosti býval právě čas pro nové Note zařízení. Buď tedy Samsung přijde s Note 8, nebo vytvoří úplně novu řadu vlajkových modelů, to je ale hodně nepravděpodobné.

note 8

Co se týče spekulací ohledně Note 8, tak by tento phablet měl mít 6,3” velký displej s minimálními rámečky, podobně jako Galaxy S8. Dále by měl mít 6GB RAM a baterii o kapacitě 3 300 mAh. Což je méně, než kolik měl Galaxy Note 7, který byl právě kvůli špatným bateriím stažen z trhu. Může se tedy jednat o bezpečnostní opatření Samsungu.

Note 8 by se měl oficiálně odhalit v září tohoto roku, a to těsně před vydáním nových iPhonů 8, kde tak může Samsung získat netrpělivé zákazníky. O měsíc později by se měl k těmto telefonům připojit i Google s druhou řadou Pixel telefonů.

Myslíte si, že na podzim opět uvidíme dražší vlajkové modely?

Zdroj: engadget.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)