TOPlist

Pařba na víkend – tipy na Android hry 257: zenové RPG lano

parba na vikend 2016 257

Vítáme vás u dalšího dílu pořadu Pařba na víkend! Dnes budete moci okusit kvalitně zpracované RPG, které je přímo šité na mobilní telefony. Případně můžete po náročném dni vzít sluchátka do uší a zrelaxovat se u „zenové“ puzzle hříčky. Pro vaše kompetitivní vyžití na vás čekají závody ala Tarzan, anebo si prostě na pár minut zahrajte náš poslední dnešní tip, další chytlavou „ketchappovku“.

Wayward Souls

Tato hra je akční adventurou s RPG prvky. Má retro-pixelovou grafiku a hlavně velmi přirozené a intuitivní ovládání. Většina podobných, her stejného střihu, nemá tak dobře propracované a jednoduché ovládání právě jako Wayward Souls.

Hra má proceduálně generované levely, kde každý další jiný průchod hrou znamená odlišný zážitek. Smrt je v této hře permanentní, umřete, začínáte od znovu v nově vygenerovaném světě. Vždy si na začátku můžete vybrat až z šesti hrdinů, kteří mají odlišné schopnosti a dovednosti. Hra od studia Noodlecake má opravdu vysokou cenovku 200 Kč, ale po otestování musíme říci, že takto by měly vypadat RPG na mobily. Pokud si to nemyslíte a znáte lepší RPG na mobily, určitě zanechte svůj tip dole na konci článku, děkujeme.

Zenge

Je velmi specifickou puzzle hříčkou. Hra vám nenabídne žádný tutoriál, nastavení, ani základní menu, prostě jen zapnete, hrajete a užíváte si umělecké dílo a kvalitní hudební podtext.

Zenge vypráví příběh Eona, který je zaseknutý mezi dvěma světy a časem. Vašim úkolem je ho pomocí skládání kousků do sebe dostat dál, a to tím, že vytváříte další a další obrazy. Hra slouží k odreagování po náročném dni, ale zároveň také k procvičení vašeho mozku. Studio Hamester On Coke tak zhruba za 23 Kč přináší umělecké dílo, které by vás mohlo i přes svoji jednoduchost oslnit.

Rope Racers

Motto této hříčky zní: „Houpejte se, běžte a závoďte!“ Tato závodní hra přináší inovativní koncept, kdy místo aut závodíte pomocí houpání se na laně ve stylu Tarzana.

Vaším úkolem tak bude dostat se do cíle co nejrychleji a nejlépe ještě na prvním místě. Nutno podotknout, že online zápasy s cizími hráči nebo s kamarády se vytváří opravdu rychle, a to díky tomu, že multiplayer není realtime, ale pouze časový na základě časů ostatních, kteří už danou trať zaběhli. Možná je to mínus, ale na druhou stranu zase nemusíte čekat na vytváření zápasů. Studio Small Giant vytvořilo unikátní závody zadarmo, ale s mikrotransakcemi, jako už tomu tak bývá.

Versus Run

Je další „Ketchappovkou“, která vás chytí a nepustí. Klikáním do levé či pravé části vašeho displeje utíkáte napříč mezerami v generovaných bludištích, před oponentem, který se pohybuje asynchronně vůči vám, takže když zůstanete stát, sežere vás!

Možnost odemykat postavy a online žebříčky jsou stavebními prvky této hry zdarma a nejdůležitějšími důvody, proč se do Versus Run pravidelně vracet.

Video Pařba na víkend 257

Pařba na víkend – tipy na Android hry 257

Pařba na víkend - tipy na Android hry 257

Pařba na víkend (Android hry)

Děkujeme za zhlédnutí dnešní Pařby na víkend a sledujte Svět Androida i nadále, ať vám žádný další budoucí tip neunikne!

Dejte nám do komentářů vědět, jak se vám pořad Pařba na víkend líbí

Jan Blažek
O Autorovi - Jan Blažek

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)