Pařba na víkend – tipy na Android hry 248: Legendární had ve 3D, mini hokej a další

Android hry Pařba na víkend

Nuda v práci, čekání na autobus či nekonečný večer. To vše jsou situace, kdy nejvíce oceníte herní tipy z našeho seriálu Pařba na víkend. Po delší odmlce pokračujeme ve zběsilé jízdě plné skvělých tipů na Android hry. Pojďme si užít již 248. pokračování!

Cards and Castles

Tato hra přináší opravdu zajímavý konceptuální herní model, kde velmi intuitivně a funkčně kombinuje prvky sběratelských online karetních her a tahových strategií, díky čemuž tak vytváří originální mobilní hru nejen pro stratégy a sběratele. Ve hře si můžete vytvářet balíčky na základě pěti frakcí – Vikingů, Crusaderů, Pirátů, Warlocků a Ninjů. Pokud všechny frakce máte alespoň na levelu 2, můžete karty dvou frakcí kombinovat dohromady a vytvářet ještě zajímavější balíčky.

O hru je ze strany vývojářů hodně pečováno, pravidelně vycházejí updaty, které hru vylepšují a přidávají nové karty či samotné herní principy obohacují. Díky velké oblibě hráčů hra expandovala také na Steam, tudíž si ji zahrajete i na vašem počítači. Jedinou dosavadní hru od společnosti Bit Mass najdete v Obchodu Play za nulovou cenovku a bez reklam.

Cards and Castles
Cards and Castles

Mini HockeyStars

Hra Mini HockeyStars je sportovní, konkrétně hokejovou hrou, která je založena na jednoduché fyzice posouvání kamenů pro odraz puků do soupeřovy brány. Jedná se vlastně o jakousi variaci curlingu a hokeje. Právě díky jednoduchosti a hlavně vaší dobré mušce hra dokáže vtáhnout do hry, i když z obrázku může vypadat jako prvoplánová a nudná. Zdání klame, hra velmi dobře poslouží jako doplněk hokejovým fandům, například při Mistrovství světa v hokeji či kdykoliv jinde na cestách nebo i na akcích s Vašimi přáteli.

Hra totiž obsahuje i lokální multiplayer pro 2 hráče na jednom zařízení. Můžete hrát samozřejmě i online multiplayer proti přátelům, náhodným hráčům i počítači. Ve hře najdete i variace na turnaje. Na výběr máte přitom celou škálu designu vašich kamenů, od národních týmů až po různé symboly. Můžete si dokonce zvolit i vzor ledové plochy či taktiky vašeho týmu. Tato hra je od studia PlayMobileFree.com zdarma, podobně jako jejich stejná, akorát fotbalově laděná hra Mini FootballChampionship.

Mistrovství Mini Hokejů
Mistrovství Mini Hokejů

Cubiline

Cubiline je velmi netradiční hrou, která převádí koncept klasického mobilního Hada na další úroveň. Bere totiž Hada jako 3D kvádr, který se pohybuje po všech stranách ještě větší 3D krychle, na které sbírá potravu v podobě malých barevných krychliček, aby se opět následně zvětšoval jako v původní hříčce. Vaším úkolem je tedy nasytit „pomyslného“ Hada barevnými kostičkami, jejichž barvy mají nejrůznější hodnoty a podle toho vám skóre ubírají, nebo přidávají.

Netradiční krychlové menu doplňuje krásná hudba, dokonce i s ženským hlasem, stejně tak během hry v rámci dokreslení atmosféry. Svého hada můžete i barevně měnit, stejně jako jeho rychlost po krychli a dokonce si můžete nastavit i velikost krychle samotné. Hra se dá hrát také v lokálním muliplayeru s dalším hráčem, který na jedné obrazovce jezdí na své vlastní oddělené krychli. Hra je autentickým dílem vývojáře Davida De Andy, kterou v Obchodě Play pořídíte za necelých 24 Kč.

Cubiline
Cubiline

The Pit

Poslední vybranou pařbou je hra The Pit, která krásně zapadá do jakéhosi podžánru mobilních her, konkrétně casual her – hezky česky „návykovek“. Jedná se o povedenou hru zdarma od studia s úsměvným názvem KetchApp. Vašim úkolem bude v roztomile barevně laděné grafice běžet, skákat a podkluzovat pod nejrůznějšími překážkami a snažit se získat lepší skóre než vaši soupeři v online žebříčcích. Řekl bych, že studio je proslaveno podobně velmi návykovými hrami, ať už je to StickHero, Skyward či ZigZag nebo JellyJump. Všechno jsou to hry na toaletu, do MHD či kamkoliv jinam, kde si chce zkrátit dlouhou chvíli.

The Pit
The Pit

Video Pařba na víkend 248

Pařba na víkend – tipy na Android hry 248

Pařba na víkend – tipy na Android hry 248

Pařba na víkend (Android hry)

Na další díl se můžete těšit již za dva týdny.

Dejte nám do komentářů vědět, jak se vám nová podoba seriálu Pařba na víkend líbí.

Uživatelská recenze
O Autorovi - Uživatelská recenze

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)