Kdo vyhrál 3x Samsung Galaxy S9 + galerie vašich kreativních výtvorů

kdo vyhral galaxy s9 soutez samsung mobil pohotovost

Minulý týden nám skončila soutěž „ukaž kreativitu“. A byl to fakt nářez. Přišly nám stovky skvělých výtvorů a my jsme neskutečně nadšení, že Svět Androida čtou tak kreativní lidi. Asi si říkáte, kdo vyhrál 3x nadupaný telefon Samsung Galaxy S9+ a jak vypadaly jejich soutěžní výtvory? V tomto článku se dozvíte nejenom to, ale i zbylých 7 výherců, na které se usmálo štěstí. Taky si představíme galerii slávy, kam patří všechny vaše výtvory, které i přesto že nevyhráli, jsou natolik povedené, že si zaslouží obdiv.

Rychlá rekapitulace „vo co go“ v této soutěži

Společně s partnerem Mobil Pohotovost a výrobcem TOP telefonů Samsung, pro vás Svět Androida připravil soutěž, kde bylo vaším cílem ukázat kreativitu. Nezáleželo, jak ztvárníte své myšlenky. Několikačlenná porota složená z partnerů a Svět Androida u vašich děl hodnotila především nápad, originalitu, emoce, zpracování. Celkově soutěž trvala skoro měsíc a každý týden si jeden telefon Galaxy S9+ našel svého šťastného majitele. Pokud vás zajímají podrobnosti, určitě mrkněte sem do článku.

[aps_product_sz id=“485914″]

Kdo vyhrál 3x Samsung Galaxy S9+?

David, Jirka a Roman, to jsou tři šťastlivci, kteří byli natolik kreativní, že jejich výtvory odměnila porota špičkovým telefonem Samsung Galaxy S9+ (tady si můžete přečíst recenzi na S9+). David to měl ze všech nejlehčí, jelikož to stihl ještě v prvním týdnu, a tak nemusel porazit tolik soupeřů, jako jeho nástupci. Ale zase na druhou stranu David inspiroval v dalších kolech velké množství soutěžících, kteří se v jeho výtvoru zhlédli. Jirka s Romanem to už měli těžší, ale i tak se na ně štěstí usmálo a stávají se hrdými majiteli telefonu Samsung Galaxy S9+. David tvořil rukama, řezal, natíral… Jirka, bušil do klávesnice a programoval a Roman, ten to vsadil na klasiku a pěkně nám to nakreslil :). Co vám ale budu povídat, mrkněte na to sami.

David Holec získává Samsung Galaxy S9+ za

Světandroida.cz Dřevěný Samsung S9

Světandroida.cz Dřevěný Samsung S9

Jiří Pospíšil získává Samsung Galaxy S9+ za

Svet Androida soutěž Galaxy S9 duel.

Roman Válek získává Samsung Galaxy S9+ za

Jednooký králem?

Jednooký králem?

No a Roman, který ještě ani netuší že se stal jedním z vítězů, si porotu získal tímto výtvorem.

Štěstí se ale usmálo i na dalších 7 výherců

Ti si domu odnesou 3x micro SD kartu o velikosti 128GB a 4x power banku, která je díky kapacitě 10200mAh a funkci Fast Charge nikdy nenechá ve štychu. Pokud je vaše dílo uvedeno na seznamu, můžete se těšit, že během příštího týdne se vám někdo ze Svět Androida ozve s gratulací, vezme si od vás adresu a výhru vám pošleme až domů.

soutez Samsung Galaxy S9 vyhry

Ondřej Šebesta

Cesta vzniku řady S9 (soutěž)

Cesta vzniku řady S9 (soutěž)

 

Pavel Pospíšil

SvětAndroida soutez díky S9 levou zadní

 

Jan Lakomý

SOUTĚŽ: UKAŽ KREATIVITU | ŽIVOT S GALAXY – 8 LET NOVÝ SMARTPHONE

SOUTĚŽ: UKAŽ KREATIVITU | ŽIVOT S GALAXY - 8 LET NOVÝ SMARTPHONE

Jiří Němec

S9 aneb S jako spinner (soutěžní video)

S9 aneb S jako spinner (soutěžní video)

Ondřej Šebesta

Báseň: Příběh o vzniku Samsung Galaxy S9+ (soutěž)

Báseň: Příběh o vzniku Samsung Galaxy S9+ (soutěž)

Ondrej Dragula

soutěž svět androida ukaž kreativitu

Filip Veit

Pohádka o princezně Devítce

Za devatero horami a devatero řekami leželo korejské království mocného krále Samsunga VIII. Král neměl v ostatních královstvích konkurenci, tedy až na Jablečnou osadu. Ta totiž po staletí odolávala útokům generála Exynose, nejlepšího stratéga, od dob generála Symbiana, který byl poražen v nádstavbové bitvě partyzány z TouchWizu. Nejobávanějším bojovníkem Jablečné osady byl totiž mladík jménem Iks, kterému stačil jeden pohled do obličeje protivníka a hned rozpoznal všechny jeho úmysly. Hlavně díky němu se osada dokázala ubránit všem Samsungovým nájezdům. Král Samsung s královnou měli syna Notea VIII., ten se však neosvědčil jako dobrý vojevůdce a naprosto pohořel při svém prvním nájezdu na osadu, ve kterém zahynul on i většina jeho družiny. Jednoho dne se však králi a královně Galaxii z rodu Amoledů narodil další potomek, tentokrát dcera, které dali jméno Samsung Galaxy S IX, které ale nakonec nikdo neřekl jinak než Devítka. Král s královnou se však po rozhodli, že její existenci pro jistotu ponechají v tajnosti, aby toho Jablečňáci nemohli využít ve svůj prospěch.

Princezna rostla do krásy, a protože si každý večer před spaním četla, brzy se stala nejmoudřejší v celém království. Ráda nosila pestrobarevné šaty, ve kterých tančila v zahradách na sluníčku a pokud ji náhodou zahlédl někdo ze služebnictva, nemohl uvěřit svým očím. Čas plynul, princezna rostla, Exynos podnikal další a další tažení, ale žádná taktika ani armáda zkrátka na porážku Jablečné osady nestačila. Princezně samozřejmě neušlo, jak jejího otce zarmucuje každý neúspěch až už to nevydržela a rozhodla se sama zasáhnout. Při dalším Exynosově tažení se převlékla za rytíře a vyrazila spolu s ostatními vojáky královské gardy na Jablečnou osadu. Mimochodem Samsungova armáda prý byla tehdy tak velká, že co vteřinu projíždělo městskou branou ven okolo 960 rytířů.

Před osadou už na ně Iks čekal. Exynos opět zavelel k útoku a vojsko se znovu vrhlo na Ikse. Ten ale stejně jako vždy s lehkostí odrážel postupně všechny útoky. Zoufalý Exynos už chtěl útok odvolat, když tu najednou jeden z rytířů přikročil k Iksovi a odhodil svou zbroj. Tím rytířem byla princezna. Veškerá krása, kterou skrývala celou cestu pod brněním mohla konečně ven a Devítka se rozzářila tak silně, že vypálila Iksovi zorničky, načež ho probodla svou 5.2 palcovou dýkou.

Toho dne Samsungova armáda dobyla poslední vzdorující oblast, princezna Samsung Galaxy S IX se svým činem otiskla do historie a od té doby vládne dynastie Samsungů celému mobilnímu světu. (autor Filip Veit, Praha 3.3.2018 )

 

Partneři soutěže „Ukaž kreativitu“

Mobil Pohotovost „Rádi bychom jménem Mobil Pohotovosti poděkovali všem účastníkům soutěže a pogratulovali výhercům. Jsme nadšeni, že jsme se mohli stát partnerem teto kreativní soutěže, která přinesla mnoho zajímavých výtvorů. Telefon si můžete koupit na eshopu www.mp.cz

 

 

Další nevýherní výtvory v samostatném článku. Prvně jsme je chtěli dát sem, jak píšeme v úvodu, ale je jich fakt hodně, takže už brzy vyjdou ve speciálním článku „síň slávy“.

Gratulujeme všem výhercům, telefony budou výhercům slavnostně předány v Praze (příští týden) na prodejně Mobil Pohovost a ostatním přijdou poštou, čekejte kurýra :). Líbila se vám tato soutěž? Rádi byste se zapojili, ale už jste to nestihli, nebo jen chcete pogratulovat výhercům? V tom případě nám nechte zprávu v komentářích. Děkujeme všem za to, že jste se do naší kreativní soutěže zapojili, byli jste skvělí!

Petr Mišák
O Autorovi - Petr Mišák

Jak Petr Mišák poprvé spatřil informaci o systému Android, ještě netušil, že se mu stane osudným. V současné době je stav natolik vážný, že přestává… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)