Kaktus ruší Facebook zadarmo. Nabídne nové datové balíčky

kaktus

Virtuální operátor Kaktus ruší nabídku Facebook zdarma. Od 30. července se začnou započítávat data z Facebooku i Messengeru. Na druhou stranu “virtuál” nabídne nové datové balíčky, které přinesou více dat a bonus pro sociální sítě.

Kaktus spouští nové datové balíčky

Nové balíčky se spustí 30. července, celkem jsou připraveny čtyři nové, které jsou zaměřeny na sociální sítě. Jedná se o samoobnovující balíčky. Pokud internet v mobilu využíváte jen občas, tak v nabídce zůstanou balíčky s 80 MB dat za 50 Kč a 200 MB za 100 Kč, které jsou platné po 30 dnů a automaticky se neobnovují. Zůstane také možnost koupě nového balíčku, nebo možnost surfování se sníženou rychlostí. Přijdou ale o Facebook zdarma, který nebude ani k novým balíčkům.

„S novými balíčky jsme rovnou spojili úpravu stávající nabídky Facebooku zadara. Děláme to proto, aby nabídka splňovala požadavky na tzv. síťovou neutralitu, Facebook zdarma tak stávající zákazníci budou moci využívat do 29. 7. 2017,“ vysvětluje David Milota, segmentový manažer předplacených služeb.

kaktus datove balicky

Ke každému novému aktivovanému balíčku se zároveň obdrží i 50% extra dat pro sociální sítě. Bonusová data se budou dát využít na Facebooku (včetně Messengeru), Instagramu, Snapchatu a Twitteru.

Všichni zákazníci Kaktusu si budou moci balíčky aktivovat od 30. července 2017 přes samoobsluhu Moje služby a nebo v Kaktusí aplikaci, která ve stejný den dostane novou podobu. Všechny balíčky bude možné využívat i v rámci EU bez jakéhokoliv příplatku.

Kaktus
Kaktus

Co říkáte na změny u Kaktusu? Používáte více sociálních sítí?

Zdroj: TZ

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (12)