TOPlist

Pařba na víkend – tipy na Android hry 269: hra Pokémon GO a další…

hra Pokémon GO

Čas je relativní a relativně rychle utekl i další týden, proto je tu další Pařba na víkend – tipy na Android hry 269. Hra Pokémon GO je novým trendem. Neunikla tedy ani Pařbě. Stejně jako velmi kvalitní diablkovka nebo netradiční pojetí pixelart dungeonů. Na závěr odplujme od RPG a podíváme se na nervy drásající českou logickou hříčku. Nač čekat – jdeme na to!

Hra Pokémon GO: trend, který pohltil svět…

Kdo by neznal aktivně či pasivně Pokémony. V posledních dnech a týdnech se doslova jedná o celosvětový hit číslo jedna.

Hra Pokémon GO je teprve na svém začátku, ve své podstatě vám nabízí pouze hledání a sbírání Pokémonů na úkor propracovanějšího boje. Autoři však do budoucna slibují spousty nových prvků, které by měly hru zásadně obohatit. Hra Pokémon GO je opravdu výjimečná, protože vás nutí pohybovat, načež zbytek her, které si v Pařbách ukazujeme, můžete hrát klidně na jednom místě. Celý koncept je opravdu velmi chytlavý a naprosto originální, takže uvidíme jak Pokémon GO obstojí v zubu času. Pokud chcete začít, či s touto hrou jakkoliv poradit nebo přidat svůj poznatek – určitě použijte článek Honzy Dolejše, který pro vás průběžně aktualizuje kompletní návod na hraní této rozšířené reality zdarma od společnosti Niantic.

Pokémon GO
Pokémon GO

Titan Quest

Je opravdu velmi povedená RPG diablovka. Hra je novinkou a i v době Pokémon GO ji hraje spousty hráčů.

Důvod je prostý – rozlehlý svět starověkých civilizací, které objevujete a zlepšujete v nich svoji postavu. Ať už se jedná o strom dovedností a kouzel, nebo zásoby lootů, které padají z nepřátel. Hra obsahuje opravdu všechno, co by kvalitní RPGéčko obsahovat mělo. Ať už je to až 60hodinová hratelnost nebo velmi intuitivní pohyb jak v inventáři, tak při boji a pohybu po mapě. Hra si zaslouží pochvalu i po grafické stránce – počítejte tak s větší náročností na váš přístroj. Toto unikátní zjevení vyjde na zhruba 220 Kč, což není malá částka, ale za opravdu obrovský obsah co hra od studia DotEmu nabízí, si vaše kačky rozhodně zaslouží.

Titan Quest
Titan Quest

Tiny Rogue

Oproti Titan Questu je Tiny Rogue velmi malým, ale kompaktním pixelart RPG, které jde formou tahovou a generovanou.

Hra se tedy při každém spuštění nové hry vygeneruje do náhodného levelu s náhodným questem. Ať už jde o skolení princezny – či záchranu draka. Vaším cílem bude tak procházet stále těžšími a těžšími levely a snažit se tahově vyhýbat či zabíjet monstra. V tom vám pomůžou kouzla a vylepšení, které se při hraní konkrétní hry objevují a odemykají. Hra je tak velmi minimalistická ale za zhruba 87 Kč velmi zábavná. A zavedené studio Noodlecake zřejmě ví, co dělá. Na hře samotné je to silně znát.

Trupki

Hra se vtipným názvem Trupki je českou logickou hříčkou zdarma, která vám ale nic jen tak nedaruje.

Úkolem bude vždy posunout řady a sloupce tak, aby vznikl obrazec dle vzoru, který se zobrazí vždy nad samotnou skládačkou. Postupně začnou být hádanky těžší a těžší. Tomu napomáhají i tři obtížnosti – hračka, záludné a šílenost. V těchto třech obtížnostech si tak zkusíte více jak 200 levelů a může se velmi dobře stát, že budete potřebovat nápovědu, která se vám ochotně zobrazí po zhlédnutí komerčního videa. Tleskáme českému studiu plugnplug a přejeme hodně štěstí do budoucna.

Trupki
Trupki

Video Pařba na víkend 269

Pařba na víkend – tipy na Android hry 269

Pařba na víkend - tipy na Android hry 269

Pařba na víkend (Android hry)

[gravityform id=“58″ title=“true“ description=“true“]

Děkujeme za zhlédnutí dnešní Pařby na víkend a sledujte Svět Androida i nadále, ať vám žádný další budoucí tip neunikne!

Dejte nám do komentářů vědět, jak se vám pořad Pařba na víkend líbí, případně přihoďte i nějaký zajímavý tip na hru.

Děkujeme za váš feedback!

Jan Blažek
O Autorovi - Jan Blažek

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)