Essential Phone zlevňuje: Stojí už stejně jako OnePlus 5

essential phone zlevňuje

V několika posledních dnech jsme mohli u několika prodejců vidět, že se Essential Phone zlevňuje. Celkově se cena telefonu Andyho Rubina snížila o 200 dolarů, zhruba tedy 5 000 Kč. Díky tomu už je tak cena za tento telefon stejná, jako za OnePlus 5.

Essential Phone zlevňuje kvůli konkurenci jako je Pixel 2 nebo Note 8

Podle použitých prémiových materiálů u Essential Phone, by se dalo říct, že původní cena zhruba 20 tisíc Kč je oprávněná. Telefon měl v podstatě stejnou cenovku jako Note 8 nebo Pixel 2. Jenže i přesto se neprodával a před několika týdny se mluvilo o absolutním prodejním propadáku.

Essential Phone – první pohled

Essential Phone - první pohled

A právě kvůli nízkým prodejům se nyní společnost Essential rozhodla jít s cenou dolů. Lidé telefon nekupovali například kvůli tomu, že se jedná o nováčka na trhu a navíc v recenzích také nedopadl telefon moc dobře. Jak si vedl v té naší, uvidíte již brzy na našem webu.

Nyní ale se sníženou cenou stojí jen 499 dolarů, zhruba tedy s DPH a dalšími poplatky 13 tisíc Kč. To je velmi podobná cena jako například u OnePlus 5. Jediný problém by tak zatím mohl být v tom, že se Essential Phone oficiálně v Evropě zatím neprodává.

[aps_product_sz id=“453243″]

Co říkáte na Essential Phone nyní, když stojí mnohem méně peněz?

Zdroj: phandroid.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)