5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #152: Xiaomi žárovka, sluchátka a další

xiaomi žárovka

Krásné počasí provází tento týden a my se jako vždy ve středeční dopoledne pustíme do dalšího dílu seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů. Dnes na vás čeká Xiaomi žárovka druhé generace, zajímavá sluchátka, OTG redukce a další.

1) Xiaomi žárovka II

Je to již více než rok, co se Xiaomi žárovka stala terčem naší recenze Yeelight. Nyní přichází druhá generace, která je o něco modernější a zlepšila se svítivost z 600 na hodnotu 800 lm. Zbylé vlastnosti zůstávají podobné – Xiaomi žárovka nabídne WiFi konektivitu a k jejímu ovládání nepotřebujete žádný HUB. Lze ji ovládat mobilním telefonem, případně zapojit do konceptu chytré domácnosti od Xiaomi nebo třeba Google Home.

Xiaomi Yeelight LED II – vlastnosti

  • spotřeba: 10 W
  • barevná teplota: 1700-6500 K
  • barvy: až 16 milionů
  • svítivost: 800 lm
  • patice E27
  • konektivita: WiFi
Xiaomi yeelight II-tipy z ciny

Cena: 536 Kč (GearBest)

2) Levná sluchátka od Xiaomi

Druhý náš tip pochází rovněž ze stáje Xiaomi. Sluchátka tohoto výrobce jsou velmi známá a oblíbená především díky poměru cena/výkon, který vychází velmi dobře. Novinka potěší hlavně ty, kteří dávají stále přednost „peckám“ před dnes již tradičnějšími špunty. Za necelé 4 stovky se dočkáte kvalitního poslechu i mikrofonu a ovládání hudby přímo na kabelu. Český sklad Gearbest nabízí další desítky zajímavých sluchátek, stačí si vybrat zboží ze skladu označeného jako G-W-5.

Vlastnosti – Xiaomi BRE01JY

  • délka kabelu: 1,25 m
  • impedance: 32 Ohm
  • frekvenční rozsah: 20 – 40 000 Hz
  • hmotnost: 14 g
xiaomi-bre01jy-nakupovani v cine

Cena: 389 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 6 tipů)

3) Držák telefonu na motorku

Krásné počasí je tady a spousta čtenářů jistě vyrazila na svých dvoukolových mazlíčcích. Pokud cestujete větší vzdálenosti a jako GPS navigace vám slouží mobilní telefon, může se vám hodit tento držák. Ten lze umístit například na šroub zrcátko či do jiných míst a upravit si pozici dle potřeby. Díky univerzální konstrukci do něj můžete upevnit libovolný smartphone. Teoreticky jej lze využít rovněž pro jízdní kolo.

drzak na kolo-tipy z eshopu xiaomi kamera do auta-zbozi z ciny

Cena: 182 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 6 tipů)

4) OTG redukce se čtečkou paměťových karet

Dochází vám úložný prostor nebo potřebujete z telefonu přenést velký objem dat na Flash disk či paměťovou kartu? Hodit se vám bude OTG redukce s USB-C, která v sobě ukrývá čtečku paměťových karet SD a MicroSD i konektory USB-A a MicroUSB pro připojení periferií.

otg redukce-cinske obchody

Cena: 171 Kč (TinyDeal)

– zaslal Jozef Doliňák (celkově 4 tipy)

5) Android TV X96W

Dnešní díl zakončíme dalším tipem na TV box s Androidem, tentokrát s označením X96W. Ten nabídne nízkou cenu do 1000 Kč, za kterou uživatel dostane 4jádrový procesor Amlogic S905W, 2GB RAM paměť, 16GB vnitřní úložiště a bohatou konektivitu. Nechybí HDMI, AV výstup, optický výstup, LAN, dvojice USB-A nebo čtečka paměťových karet. TV Box si poradí s přehráváním 4K videí ve formátu H265.

X96W – vlastnosti

  • CPU: Amlogic S905W
  • GPU: ARM Mali-400
  • RAM: 2 GB RAM
  • vnitřní paměť: 16 GB
  • OS: Android 7.1
  • konektivita: WiFi (2,4 GHz), AV, HDMI, RJ45, SPDIF, paměťová karta, USB 2.0
X96W-nakupy v cine

Cena: 920 Kč (TinyDeal)

– zaslal Jozef Doliňák (celkově 2 tipy)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

xiaomi nabijecka-tipy z ciny


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Vyhlášení proběhne po 158. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce? Xiaomi žárovka, sluchátka nebo třeba TV box?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (13)