Pařba na víkend – tipy na Android hry 227 – Unkilled, Pokémoni a další

unkilled android hry hlavni

Jaké Android hry si dnes představíme? Jako první to bude zábavná akční hra BlitzCranks Poro Roundup od tvůrců známé MOBA hry League of Legends. Následuje tajemná adventura Whispering Willows, ve které budete v roli nebojácné dívky hledat svého otce. V třetí hře Pokémon Shuffle Mobile pochytáte všechny Pokémony. V dnešním díle nesmí chybět nově představená střílečka společnosti Madfinger Games – Unkilled. Na závěr si představíme velmi originální logickou hru Framed. To vše v dnešním díle seriálu Pařba na víkend – tipy na Android hry 227.

Blitzcranks Poro Roundup

Tuto hru vytvořila společnost, která je synonymem jedné z nejznámějších MOBA her – League of Legends. Proto pro vás možná bude překvapením, že se nejedná o další z mobilních MOBA her, nýbrž graficky nenáročnou minihru, ve které budete v roli robota Blitzcranka zachraňovat své huňaté kamarády před baronem Nashorem. S robotem se pohybujete v několika úrovních, přičemž v každé se náhodně generují roztomilé příšerky. Ty musíte tapnutím na displej zachytit svojí vystřelovací rukou a tím je uchopit a zachránit. Pokud se některá z chlupatých příšerek dostane za vás, přicházíte o životy. Hra dohromady nabídne 11 úrovní s unikátními bossy. Za získanou herní měnu při záchraně příšerek lze dokupovat nové skiny a zlepšováky.

cab73cacbe7f853ee3eaab782a6ad6db?s=128&d=retro&r=G
The app was not found in the store. :-(

Whispering Willows

Další hrou dnešní Pařby na víkend je tajemná adventura Whispering Willows. V té budete hrát za mladičkou dívku Elenu, jejíž úkolem bude nalézt svého ztraceného otce. S dívkou se vydáte do strašidelného domu, kde budete využívat získaný amulet, který vás dokáže transformovat do jakési astrální bytosti. V takovéto formě pak dokážete prolétávat potrubím či jinými zúženými prostory, což se hodí při řešení logických hádanek, na nichž je hra z převážné části postavena. V nadpozemské podobě lze rovněž komunikovat s mrtvými či aktivovat různé spínače. Whispering Willows vás zaujme svým příjemným grafickým zpracováním, jednoduchým ovládáním a poutavým příběhem.

Whispering Willows
Whispering Willows

Pokémon Shuffle Online

Fenomenální Pokémoni si vyšlapali cestičku na operační systém Android. Ve hře Pokémon Shuffle Online se postupně utkáte s většinou známých Pokémonů, které budete muset porazit a v lepším případě ulovit. Jedná se o klasickou „spojovačku“, v níž máte za úkol spojit 3 a více stejných symbolů Pokémonů, čímž pak protivníkovi ubíráte životy. Hra ovšem, na rozdíl od podobně koncipovaných titulů, zachází do větších detailů. Jak už jsme na počátku odstavce zmínili,  jednak můžete chytat nové Pokémony a následně je posílat do boje, ale také musíte dbát na to, abyste na protivníky útočili protichůdnými elementy. Na likvidaci každého Pokémona máte určitý počet tahů. Čím méně jich spotřebujete, tím větší šanci na ulovení Pokémona získáváte.

Pokémon Shuffle Mobile
Pokémon Shuffle Mobile

Unkilled

České herní vývojářské studio Madfinger Games pravděpodobně nemusíme žádnému mobilnímu pařanovi vůbec představovat. Pro uživatele méně zasažené mobilním hraním však zopakujme, že Madfinger Games stojí za veleúspěšnými herními tituly jakým je například bojovka Samurai II: Vengeance, akční střílečkaShadowGun či zombie akce Dead Trigger a Dead Trigger 2. A právě okolo boje s nekonečnými hordami zombie se bude točit i aktuálně nejnovější počin těchto bezesporu talentovaných vývojářů – akční střílečka Unkilled. Ta má, dle slov samotných vývojářů, hráčům nabídnout stovky misí zasazených v zombie napadeném New Yorku. Vedle „běžných“ zombie však budou hráči v cestě stát také silní bossové, naopak k ruce bude hráčům široký arzenál různých zbraní. Připravit se můžete také na celou řadu „bočních“ misí, ve kterých budete moci získat zásoby a peníze, za něž si následně budete moci koupit nové vybavení, zbraně a upgrady. Krom akce ale hra obsahuje také příběhovou linii. Hráč se v Unkilled dostane do role Joa – člena anti-zombie jednotky Wolfpack, která představuje soukromou vojenskou organizaci mající za úkol najít, dopadnout a eliminovat hrozbu zombie před tím, než se stane globální a zombie zaplaví celý svět.

UNKILLED - FPS Zombie Games
UNKILLED - FPS Zombie Games

Framed

Naší závěrečnou hrou je logická pecka Framed, ve které budete kombinovat jednotlivé části obrazovky tak, aby vznikl ucelený obrázek, resp. video. Vaším úkolem bude dostat vychytralého zlodějíčka z města. Jelikož hlavní hrdina ukradl něco velmi důležitého, nebude to zrovna lehký úkol. Na každém rohu na vás budou čekat policisté, kteří v mnoha situacích neváhají vystřelit. Framed lze bez problému označit jako jednu z nejoriginálnějších her poslední doby.

Odkazy na starší Pařby na víkend (Android hry)

Pařba na víkend – tipy na Android hry (video)

Pařba na víkend – tipy na Android hry 227

Pařba na víkend - tipy na Android hry 227

Jirka Pernica
O Autorovi - Jirka Pernica

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (9)