Pařba na víkend – tipy na Android hry 158 – Cut the Rope 2, Kapitán Amerika a pokračování úspěšné hry EPOCH

kapitán amerika

Dnešní díl seriálu Pařba na víkend – tipy na Android hry jako první nabídne pokračování veleúspěšné logické hry Cut The Rope. Následuje postřehová novinka Frozen Free Fall od společnosti Disney. Naším třetím tipem je vesmírná střílečka na způsoby Invaders, ve které tvoříte obranné prvky pomocí vašeho prstu – Neon Commander. Předposlední hrou je Captain America: The Winter Soldier s parádní komiksovou grafikou a velkým počtem misí. Na závěr jsme pro vás vybrali druhý díl akční střílečky s intuitivním ovládáním s názvem Epoch 2.

Cut the Rope 2

Jedna z nejoblíbenějších her obchodu Play, Cut The Rope, se dočkala druhého dílu. Osvědčený princip z předchozích epizod se dostává do zbrusu nových kol, kterých je přes 100, takže o zábavu je rozhodně postaráno. Autoři do hry implementovali několik nových prvků a mechanismů. V cestě za nakrmením roztomilé potvůrky vám nyní budou pomáhat různé příšerky. Každá z nich má odlišnou schopnost a vy se budete opět snažit, abyste v každém kole, pokud možno, získali nejvyšší počet hvězdiček. Jen tak se vám poté otevřou další kola. Pokud si myslíte, že v druhém díle nebudete muset zapojit mozkové závity, jste na velkém omylu. Cut The Rope 2 se postupem hraní stává opravdu nelehkou záležitostí a nabízí neskutečně rafinované logické situace. Je to jedna z her, kterou zkrátka musíte vyzkoušet.

Cut the Rope 2 1

Cut the Rope 2
Cut the Rope 2

Frozen Free Fall

Je další z řady her, ve kterých máte za úkol spojovat barevné kostičky, abyste nahráli co nejvyšší skóre. Hru Free Fall ztvárnila společnost Disney, takže vás čeká roztomilá grafika, příjemný hudební doprovod a nějaké ty mikrostransakce. Na počátku hry budete obeznámeni s herním principem. V tomto krátkém tutoriálu si uvědomíte, jak správně využívat kombinace kostiček ve svůj prospěch. Pokud se vám podaří spojit 4 a více prvků, získáváte speciální bonusy, díky nimž pak budete moct ničit mnohem rychleji a efektivněji. V některých kolech musíte nahrát určité skóre, v jiných zase rozbít zamrzlé kostičky apod. Když se vám nebude dařit, můžete do hry investovat a zakoupit si tak bonusy pro navýšení času, rozbití kostek tapnutím a mnohé další. Free Fall je povedená návykovka, která by vás mohla chytnout.

Free fall 2

Disney Frozen Free Fall Games
Disney Frozen Free Fall Games

Neon Commander

V této hře budete zachraňovat svět před mimozemskou invazí, a to s pomocí vašeho prstu. Tím budete na displeji kreslit čáry, které dokážou odrážet nepřátelské útoky. Tyto čáry můžete nakreslit kdekoliv na displeji. Při odrážení nepřátelských střel také záleží na tom, jaký u čáry zvolíte sklon. Některé protivníky můžete zasáhnout z přímého odražení, u jiných je zapotřebí, aby se střely odrazily nejprve od zdi (kraje obrazovky). Čekají vás také obří bossové a různé power-upy. Kromě kreslení čar také budete vytvářet magnetická pole s cílem přesměrovat střely protivníků nazpět. Neon Commander je vcelku zajímavá hra. Otázkou je, zda vás dokáže zabavit i na delší dobu. Hra je zdarma, proto ji neváhejte vyzkoušet.

Neon commander 1

9fc46346e22f4a27d5ce1112af6e2515?s=128&d=retro&r=G
The app was not found in the store. :-(

Captain America: TWS

Captain America: The Winter Soldier. Tak zní celý název hry vytvořené na motivy filmu. Na ten si můžete v současné době zajít do kina. Podle dosavadních recenzí by se mělo jednat o vydařený film. Vraťme se ale ke hře, v níž se zhostíte koho jiného, než samotného Kapitána Ameriky a vydáte se do boje proti teroristickým jednotkám. Na hru pohlížíte z ptačí perspektivy a tapáním/gesty se staráte o pohyb kapitána a jeho družiny. V každém kole si do svého týmu můžete vybrat pomocné jednotky organizace S.H.I.E.L.D a využívat jejich schopnosti. Správnou kombinací všech schopností se pro nepřátele stanete noční můrou. Hra nabízí přes 100 levelů. Úvodní 2 kola si můžete zahrát zdarma, za odemknutí celé hry pak musíte zaplatit cca 50 Kč.

Captain America TWS 1

5a1277a5d330699b6c21326a2c5dd37d?s=128&d=retro&r=G
The app was not found in the store. :-(

EPOCH 2

Na Google Play jsme se konečně dočkali i druhého dílu velmi povedené střílečky EPOCH z post-apokalyptického světa. Ve hře proti sobě bojují multifunkční roboti vyzbrojení silným palebným arzenálem. Úkolem druhého dílu bude zachránit princeznu Amelii, k čemuž je váš robot naprogramován. Hra nabídne intuitivní ovládání, díky kterému si budete válečnou vřavu doslova užívat. Ovládání vašeho robota je realizováno prostřednictvím jednoduchých gest. Díky nim můžete snadno uskakovat do stran, mířit na protivníky a používat různé speciální síly. V druhém díle EPOCHU se vám nově dostane také sniper puška. Co vás na hře rozhodně zaujme, je nadprůměrně zpracovaná grafická stránka.

EPOCH 2 1 android hry

Odkaz na starší Pařby na víkend (Android hry)

Pařba na víkend – Tipy na Android hry 157

Pařba na víkend – Tipy na Android hry 156

Pařba na víkend – Tipy na Android hry 155

Líbily se vám dnešní Android hry?

Video

Pařba na víkend – tipy na Android hry 158

Pařba na víkend - tipy na Android hry 158

Jirka Pernica
O Autorovi - Jirka Pernica

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (19)