Pařba na víkend – tipy na Android hry 176 – Revolt 2 Multiplayer a další skvělé pecky

revolt 2 hlavni 2

Dnes nás čeká multiplayer jedné z nejoblíbenějších závodních her s RC modely – Re-volt 2 Multiplayer. Následovat bude zajímavá směs závodního a logického žánru ve hře Kapsula. Třetím tipem dnešní Pařby je roztomilá plošinovka Super Heavy Sword připomínající klasického Maria. Hned po ní jsme pro vás vybrali logicko-fyzikální gamesku s velmi kladnými ohlasy – Munin. Na závěr je tady další alternativa Flappy Birds, tentokrát ovšem v malinko odlišném provedení ve hře Don’t Touch The Spikes. To vše ve dnešním díle seriálu Pařba na víkend – Tipy na Android hry.

Re-Volt 2 Multiplayer

Oblíbená hra ze staré školy – Re-Volt 2 – vyšla pro operační systém Android minulý rok. I když se jednalo o vcelku povedenou portaci původní hry, chyběl jí multiplayer, který pro většinu hráčů představuje neodmyslitelnou součást hry. Vývojáři z WeGo Interactive se ovšem rozhodli, že to takhle nenechají, a proto nám přinesli novou verzi této hry s online multiplayerem! Online multiplayer této nové verze je hratelný přes Google Play Services. Můžete tedy hrát buďto s vašimi přáteli, nebo náhodnými Android uživateli. Re-Volt 2 Multiplayer je postaven na freemium modelu. Za získané herní peníze si můžete vylepšovat vlastnosti vašeho autíčka.

revolt 2 multiplayer 1 android hry

RE-VOLT 2 : MULTIPLAYER
RE-VOLT 2 : MULTIPLAYER

Kapsula

Kapsula může na první pohled působit jako obyčejná závodní hra, ve které se vyhýbáte překážkám. Po absolvování krátkého tutoriálu ovšem zjistíte, že tomu tak není. S vaší kapslí na sebe budete nabalovat další barevné kapsle a ty budete následně rozbíjet buďto o kraj dráhy (pouze ve chvíli, kdy vykazuje příslušnou barvu), nebo o kapsle se stejnou barvou. Cílem je nahrát co nejvyšší skóre, čehož docílíte rozbíjením kapslí a ujetím největší možné vzdálenosti.

Kapsula 1

Kapsula
Kapsula

Super Heavy Sword

Je povedená plošinovka na způsob oblíbené hry Mario. Hrát můžete za 2 postavy (kluka a dívku) s nimiž plníte jednotlivé levely, ve kterých získáváte kouzelné amulety. Ty vám poté otevírají další kola a s tím související dobrodružství. Hra nabízí velmi jednoduché ovládání – 2 šipky pro pohyb, tlačítko pro skok a útok. Dvojitým stiskem skoku/útoku můžete provést speciální pohyb. V případě, že máte v ruce meč, vytvoříte s ním jakousi vrtuli a rozsekáte vše, co máte v cestě. Když 2krát stisknete tlačítko skoku, váš hrdina se „zarazí“ do země a tím zničí vše, co má pod sebou. Hra má velmi sympatický hudební doprovod a rozhodně vás bude bavit.

Super Heavy Sword 1

Super Heavy Sword
Super Heavy Sword

Munin

„Představte si, že byste mohli pohnout horami – doslova!“ Tak zní úvodní text k popisku této hry na Google Play. Jedná se o naprosto originální a velmi zábavnou plošinovku, ve které si budete hrát s fyzikou a prostředním, abyste úspěšné posbírali všechna poletující pírka. S vaší postavou se můžete pohybovat do stran, lézt po žebřících a skákat. Zbytek už musí zajistit vaše logické uvažování, jež musíte použít ke tvarování okolního prostředí. Pokud se vám hra nezdá příliš složitá, mrkněte se na trailer níže. Ten vaše předsudky hravě vyvrátí.

munin 1

Munin – Launch Trailer

Munin - Launch Trailer

 Don’t Touch The Spikes

Další variace známého Flappy Bird je na světě. V Don’t Touch The Spikes budete tapáním na displej ovládat červeného ptáka, který se bude odrážet od zdí a sbírat bonbóny. To taky nezní příliš složitě, že? Jenže… Na zdech se zcela náhodně objevují ostny. Každým úspěšným odrazem od zdi (to je ten, kdy se nenabodnete na ostny :)), se zvyšuje absolvovaná úroveň. S rostoucí úrovní se zvyšuje počet ostnů a jejich rozložení začíná být čím dál nepříjemnější. Sice se jedná o obyčejnou hru na skóre, ale zabaví.

Dont Touch The Spikes 1

Don't Touch The Spikes
Don't Touch The Spikes

Odkazy na starší Pařby na víkend (Android hry)

Video

Pařba na víkend – tipy na Android hry 176

Pařba na víkend - tipy na Android hry 176

Jirka Pernica
O Autorovi - Jirka Pernica

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (9)