Nejzajímavější Android novinky. TOP témata týdne – OnePlus One a konec legendy

android novinky cover 1

Další neděle = čas na další týdenní přehled. Dnes napovíme, jak můžete detailně diagnostikovat svůj automobil pomocí Androidu a pobrečíme si nad koncem jedné legendy. Potěšíme i fanoušky čínské značky Xiaomi, která se rozhodla expandovat na Západ. Přinášíme vám ty nejzajímavější Android novinky za poslední týden pohromadě v jednom článku. Můžete se těšit na:

micom

Xiaomi expanduje!

Čínská značka Xiaomi, jež si za nedlouhou dobu své existence zvládla najít již spoustu příznivců, usoudila, že je na čase rozšířit se i mimo čínský trh. V minulém týdnu k tomu učinila první krok. Koupila si totiž doménu Mi.com, přes kterou bude své výrobky distribuovat. Říkáte si proč zrovna Mi.com a ne celý název? Důvod vás možná překvapí. Najdete ho v článku Matěje Machytky. Honza Dolejš pro vás zjistil, do jakých zemí se značka v první vlně podívá. Prozradím, že jich je 10.

xiaomi-mi3-zadni-strana-1

Torque Pro – zjistěte o svém autě víc

Za diagnostiky automobilu v servisech často zaplatíte nemalý peníz. Pokud jste si říkali, zda to nejde i nějak levněji a efektivněji, odpověď zní – ano jde. Karel Kilián pro vás připravil parádní článek, kde se dozvíte vše o aplikaci Torque Pro. Objasní i jaké součástky budete potřebovat a zda váš motorový miláček diagnostiku umožňuje.

android novinky - torque pro

Značka Nokia končí – přejmenuje se

V následujících dnech skončí jedna legenda. Možná i vaším prvním telefonem byla kostička od finské Nokie. Nezničitelná 3310 se stala pojmem, o kterém dodnes koluje internetem spousta „memevtípků“. V posledních letech se však společnosti příliš nedařilo. Nezachytila nástup chytrých telefonů a loni se spojila s Microsoftem. Akvizice bude v blízké době hotová, což s sebou přinese i změnu názvu. Jak bude znít? To zjistíte v článku Matěje Machytky.

android novinky - nokia

 

OnePlus One – revoluční telefon?

OnePlus One se mezi nadšenci telefonů stal jedním z nejdiskutovanějších témat. Telefon, co navrhli sami zákazníci vzbuzoval od prvních chvil zájem. V minulém týdnu jej společnost oficiálně představila a my o něm tak víme vše podstatné. Můžeme prozradit, že přístroj bude hodně útočit cenou, líbivým designem i dostatečným výkonem. Pokud vás zajímá více, nahlédněte do článku Davida Myslivečka.

OnePlus One 7

XCOM: Enemy Unknown – boj s mimozemšťany konečně na Androidu

Velmi úspěšná hra, kterou pravděpodobně znají hráči z PC, se konečně podívala i na displeje Android zařízení. Tahová akční strategie vás jistě velmi rychle vtáhne do děje. Vaším cílem bude vybudovat základnu, poskládat tým a vydat se do boje proti nezvaným hostům z vesmíru. Než budete moct zachránit naši planetu, možná si budete muset uklidit v telefonu. Hra si řekne o 3,6 GB místa. A o kolik peněz si řekne Google Play? David Zmuda už to ví.

xcom gameplay

A jaké Android novinky tento týden zaujaly vás?

Minulé díly:

Matěj Machytka
O Autorovi - Matěj Machytka

Akční a věčně pozitivní člověk, studující svůj vysněný obor - marketingovou komunikaci a PR. Ujíždím na elektronické hudbě, zajímám se o DJing a jsem pravidelným… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)