TOPlist

5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #59

Tipy z Číny

Týden spláchly především déšť a bouřky, ale to nás nezastaví před dalším nášupem tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů. Dnes se můžete těšit na šikovná pouzdra, univerzální tvarovací hmotu či mikroskop.

1) Sportovní pouzdro nejen na mobilní telefon

Krásné počasí klepe na dveře stále častěji a sportovní oblečení již tvoří náš standardní oděv. Pokud často vyrážíte do přírody, běháte nebo jezdíte na kole, mohlo by se vám hodit dnešní první zajímavé zboží z čínských obchodů – sportovní pouzdro. Do něj vměstnáte nejen mobilní telefon, ale také třeba klíče, peněženku a další. Díky vývodu pro sluchátka lze pouzdro kombinovat s poslechem hudby, navíc je voděodolné.

Vlastnosti:

  • pouzdro kolem pasu
  • vývod pro kabel sluchátek
  • voděodolné
zajímavé zboží z Číny - pás na běhání

Cena: 271 Kč (Aliexpress)

2) Kvalitní a odolné pouzdro na sluchátka

Spousta hudebních fajnšmekrů disponuje sluchátky, jejichž cena mnohdy dosahuje hodnoty několika tisíc. Při cestách mohou ovšem nastat situace, kdy sluchátka není kam bezpečně uložit. Co to vyřešit stylovým a kvalitním pouzdrem? Pouzdro ochrání sluchátka nejen před mechanickým poškozením, ale také před vodou. Navíc se do něj mohou vejít i další periferie (kabely, flash disk…).

Vlastnosti:

  • pouzdro pro sluchátka
  • velikost S a L
  • voděodolný materiál
zajímavé zboží z Číny - pouzdro na sluchátka

Cena: 296 Kč (GearBest)

– zaslal Josef Horálek (celkově 1 tip)

3) Tvarovatelná plastová karta

Třetí tip na zajímavé zboží z čínských obchodů sice na první pohled nevypadá, že by s mobilními telefony či chytrými přístroji souvisel, opak je ale pravdou. Tato plastová karta se totiž může vytvarovat do libovolné podoby a díky následné pevnosti poslouží například jako univerzální stojánek. Využití je nespočet – vždy jen podle vaší fantazie. Její použití skvěle zobrazuje následující video.

Vlastnosti:

  • materiál tvarovatelný v teplé vodě

Build and Modify the World Around You with FORMcard | WIRED

Build and Modify the World Around You with FORMcard | WIRED

Cena: 194 Kč (eBay)

– zaslal Filip Lácha (celkově 2 tipy)

4) Sada nástrojů pro rozebrání telefonu

Mobilní telefony jsou stále jen elektronická zařízení a nezřídka se stane, že některá z komponent odejde do věčných lovišť. Většina uživatelů to řeší servisem či nákupem nového přístroje – pokud jste ovšem odvážnější a dokážete si komponenty objednat levně na internetu (hlavně z Číny), mohli byste si opravu udělat doma sami. Pak se vám bude hodit tato sada, která demontáž telefonu velmi usnadní.

Vlastnosti:

  • sada pro rozebírání telefonů
  • 8 šroubováků + nástroje pro snadné rozebrání krytu apod.
zajímavé zboží z Číny - sada nástrojů

Cena: 90 Kč (eBay)

– zaslal Filip Lácha (celkově 2 tipy)

5) Mikroskop pro mobilní telefon

Dnešní díl zakončíme spíše vtipnějším tipem na zajímavé zboží. Mobilní telefony dnes disponují fotoaparáty, které, přiznejme si, nejsou za dobrých podmínek vůbec špatné. Co si s fotografiemi trochu pohrát? Díky tomuto přípravku budete moci pořizovat snímky předmětů z opravdové blízkosti – skoro až pod mikroskopem.

zajímavé zboží z Číny - mikroskop

Cena: 343 Kč (Aliexpress)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 1 tip)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat zboží z čínských obchodů. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

svítící USB kablík


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

Pro zobrazení formuláře z mobilní aplikace přejděte prosím do webového prohlížeče.

Pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Další vyhlášení proběhne po 66. díle seriálu.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 10 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů na čínské zboží vás zaujal nejvíce?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)