Smartphone OnePlus 5: Špičkový HW s duálním fotoaparátem (první pohled)

smartphone OnePlus 5

Do redakce se nám dostal smartphone OnePlus 5, ten jde v zajetých kolejích této společnosti. Nabízí špičkové specifikace za nízkou cenu. Podívali jsme se na něj v prvním pohledu.

Dokáže se smartphone OnePlus 5 dotáhnout na nejlepší?

Společnost OnePlus byla známa svým prohlášením u prvního telefonu, který měl být “zabijákem vlajkových modelů”. Toho už se u OnePlus 5 nedočkáme, společnost se v posledním modelu hodně soustředí na nový duální fotoaparát, kterým se má přiblížit k těm nejlepším telefonům, jako je Samsung Galaxy S8 nebo LG G6.

[aps_product_sz id=“443430″]

Design telefonu na první pohled připomíná Apple iPhone 7 Plus, někteří kvůli tomu bojkotují nový telefon. To ale není jediná kontroverzní věc ohledně tohoto telefonu. OnePlus měl opět podvádět u benchmarků a rovněž nemá mít 2x optický zoom, i když se tak prezentuje. I na tyto věci se zaměříme v recenzi, která již brzy vyjde. Kompletní specifikace telefonu můžete najít v katalogu výše. Cena testovaného telefonu je 499 eur, v přepočtu tedy zhruba 13 100 Kč.

OnePlus 5 (první pohled)

OnePlus 5 (první pohled)

Máme se v recenzi na něco zaměřit? Napište nám do komentářů!

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (18)