Samsung začal s aktualizací na Android 8 Oreo. Nejprve se dočkají vlajkové modely

android-8-oreo-samsung-galaxy-s8

Tak se uživatelé Samsung telefonů konečně dočkali. Začíná vycházet stabilní verze Android 8 Oreo. Nejprve se dočkají majitelé Galaxy S8 telefonů, kteří byli v betatestování. Od zítřka už se ale začne postupně uvolňovat i pro ostatní majitele Galaxy S8 a S8+.

Aktualizace na Android 8 Oreo začíná v Evropě

Několik zdrojů ze zahraničí již hlásí, že Samsung nejprve vydává aktualizaci pro zákazníky v Evropě. Nasvědčuje tomu i fakt, že lidé, kteří byli v betatestování a jsou v Evropě, již dnes začínají dostávat stabilní aktualizaci. Německý server AllAboutSamsung napsal, že pro lidí, kteří netestovali Android 8 Oreo, se začne aktualizace vydávat později tento týden.

samsung galaxy s8 android 8 oreo

Prozatím není jasná velikost aktualizace pro normální uživatele, ti kteří mají betaverzi, si ale museli stáhnout aktualizaci o velikosti 487 MB. Aktualizace přichází rovnou s bezpečnostní záplatou Androidu z února 2018. O změnách, které Samsung chystá, jsme se rozepsali v článku o Samsung Experience 9.0.

Jako další telefon by se mělo dostat na Samsung Galaxy Note 8. U chystaných vlajkových modelů Galaxy S9 se očekává, že rovnou z krabice poběží na Androidu 8 Oreo. Jakmile budou k dispozici další informace i o jiných telefonech Samsung, tak vás budeme informovat.

[aps_product_sz id=“431109″]

[aps_product_sz id=“431503″]

Těšíte se na již na Android 8 Oreo pro Samsung telefony?

Zdroj: androidcentral.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)