Rychlý tip: Puzzle Time Turner s příběhem si zamilujete

Puzzle time turner

Je pro vás cestování časem, trápení lidské mysli nad hlavolamy a zajímavý příběh lákavou kombinací? Novinka v podobě puzzle Time Turner vás provede obtížnými levely a nabídne i futuristickou zápletku, kterou během postupování skrze náročné skládačky postupně odhalíte. K tomu připojte intuitivní ovládání, jednoduchou grafiku a zábava na dlouhé hodiny je na světě.

Puzzle Time Turner je herní sci-fi novinkou na Google Play

Ačkoli je v žánru klikaček a rychlovek v kombinaci s triviální grafikou přímo záplava titulů, kategorie má velkou výhodu – hry se rychle omrzí, dokončí, či ztratí na popularitě. Proto je u uživatelů na místě častá obměna. Pokud se i vy pídíte po trochu náročnější mozkové zábavě a jednoduché hry jsou vaší doménou, puzzle Time Turner byste neměli minout. Hra, která se dostala až do finále soutěže Microsoftu, konkrétně Microsoft Imagine Cup v Indii, sází na odhalování zajímavého příběhu a procvičování mozkových závitů.

Time Turner – Trailer

Time Turner - Trailer

Video hry Time Turner naleznete zde

Hlavní postavou je kostičkový hrdina Qube, který se k životu snaží přivést milovanou osobu. Zápletka je mnohem komplikovanější, v některých situacích si dokonce vzpomenete na graficky živější Monument Valley. Ke všem informacím se však dostanete pouze při postupování v levelech a kapitolách. K dispozici jsou vám 3 kapitoly a 27 zapeklitých levelů. V některých situacích si dokonce vzpomenete na graficky živější Monument Valley. Hru doplňuje tématický soundtrack a prostřihy s příbehem.

881117f0fb0b4397ca976fde99cd164c?s=128&d=retro&r=G
The app was not found in the store. :-(

Nezapomeňte vyzkoušet další zajímavé herní tipy:

Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)