Spotify nově umožňuje tvorbu playlistů přes Facebook Messenger

rozsireni spotify

Nová aktualizace pro rozšíření Spotify ve Facebook Messengeru přidává užitečnou funkci. Můžete přes chatovací službu vytvářet hudební playlisty, a to i ve skupině. Navíc není potřeba mít vůbec otevřenou aplikaci Spotify.

Rozšíření Spotify by mohlo nabrat na popularitě

Různá rozšíření pro Facebook Messenger nejsou tak moc populární. A to hlavně kvůli tomu, že hodně lidí používá Messenger pro chatování. Facebook ale z něj udělal takovou malou platformu, která toho umí mnohem více než posílat zprávy. Samozřejmě je to na úkor plynulosti a přehlednosti. Rozšíření umožňují například hraní her přímo v Messengeru, objednání jídel, věcí apod.

Spotify již nějakou dobu má také své rozšíření, které nyní obdrželo velmi zajímavou aktualizaci. Můžete vytvářet seznamy skladeb, a to rovnou v chatovacím okně. Stačí v Messengeru kliknout na ikonku “plus” a zvolit Spotify. Bot vás následně navede dále. Pokud náhodou v Messengeru nemáte Spotify, tak si nejprve aktivujte bota, to můžete udělat přesstránku Spotify.

Využíváte rozšíření v Messengeru často? Vyzkoušíte tvorbu playlistů?

Zdroj: androidauthority.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)