Řada Samsung Galaxy dostane Android Oreo: Odhalilo se datum vydání

rada samsung galaxy android 8 oreo aktualizace

Řada Samsung Galaxy se konečně ve větším dočká aktualizace na Android 8 Oreo. Společnost oznámila přibližné datum vydání pro Galaxy S7, Galaxy A3, A5 A7, Galaxy Tab S3 a také na Galaxy J7 Duo. Hlavní vlna aktualizací přijde v květnu a červnu.

Řada Samsung Galaxy obdrží Android Oreo již brzy

Informace pochází ze serveru Güncel Miyiz, který patří pod turecký Samsung. Už dříve minulý rok jsme se z této stránky dozvěděli, že Android Oreo přijde na Samsung telefony až v roce 2018, což se následně i potvrdilo. Jako první se dočkal Samsung Galaxy S8. Nyní přichází s dalšími informace ohledně aktualizací.

rada samsung galaxy android oreo aktualizace

Zajímavé je to, že aktualizace na telefony z řady Galaxy A i Galaxy S7 byly odloženy. S aktualizací na Galaxy S7 se počítalo již 13. dubna, posunula se ale na 18. května. Telefony Galaxy A3 (2017), Galaxy A5 (2017) a Galaxy A7 (2017) byly s aktualizací posunuty na začátek června. Stejně tak i Galaxy Tab S3, kdy měla aktualizace vyjít 4. května, podle posledních informací se ale dočkáme až 18. května.

Samozřejmě musíme brát v potaz i to, že jde o data, která se týkají hlavně Turecka. Nicméně Česko by se nemělo tak moc lišit. U některých zařízení může aktualizace přijít o několik týdnů dříve, u dalších zase o několik týdnů později. Obecně by se ale dalo říct, že největší počet aktualizací na zbývající Samsung mobily, by se měl odehrát během května a června 2018.

Těšíte se na aktualizaci na Android 8 Oreo pro Samsung telefony?

Zdroj: nashvillechatterclass.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (25)