Menu

Nový Play Store bude vyžadovat G+ účet pro hodnocení aplikací, podporu předprodeje a mnoho dalšího

Team Android Police doslova rozebral nový Play Store APK a objevil mnoho zajímavých věcí. Předně to, že hodnocení veškerých aplikací bude možné jen přes G+ účet. Další z předpokladů, který tým Android police vyjádřil, potvrzuje, že Google Plus bude dále propojována se samotným Play Storem. Přibude možnost sdílet hodnocení vašich aplikací do vašich kruhů na G+ a Google již brzy začne vyžadovat od uživatelů přihlášení s G+ účtem pro odeslání recenze aplikace.

Dalšími změnami bude podpora předprodejů, vylepšení metod chránících uživatele před malwarem a zřejmě i vizuální úpravy, které by měly vzhled více přiblížit webovému Play Store.

 

Zdroj: androidpolice.com

 

Komentáře

Martin P.

Martin P.

21.11.2012 8:46

Vzhledem k tomu, že Google nějakou dobu zpět spojil skoro všechny své služby. Samotnou novinkou je pouze to z automatizování …”Přibude možnost sdílet hodnocení vašich aplikací do vašich kruhů na G+”….

Když máte Google ID máte gmail, gtalk, g+, picasa atd… to že o tom nevíte, nebo jste to ještě nepoužili. Je věc druhá.

Tomaco

Tomaco

21.11.2012 9:36

Martin , to neni pravda, gmail sa da vytvorit aj bez g+

SV

SV

21.11.2012 9:43

Tomaco napsal: 21.11.2012 9:36

Martin , to neni pravda, gmail sa da vytvorit aj bez g+

O tom ale Martin nepsal. Martin psal o opacnem smeru, ze kdyz mas Google ID, mas GMail atd…

DiGi

DiGi

21.11.2012 10:35

Je tu trochu zásadní problém. Gmail jsem si vytvářel pro svoji online *identitu*, nikoliv pro své skutečné jméno. V té době (2004) to samozřejmě nebyl žádný problém (nikde se nevyplňovalo “Jméno” a “Příjmení”).

Pod touto identitou používám jak Gmail tak navázané služby (Talk, Docs a samozřejmě i Google Play) – ale na Google+ jsem byl zabanovaný protože účet není “opravdový” – tj. není “Jméno Příjmení”.

A samozřejmě Google neumí mít *najednou* aktivní dva různé účty (tj. být v Inboxu Gmailu účtu 1 a současně vidět +Sdílet z JINÉHO účtu).

corvik

corvik

21.11.2012 10:47

když máš google id nemusíš mít G+

Martin Fořt

Martin Fořt

21.11.2012 14:53

Facebook ani G+ nemám a mít nechci. Sociální sítě prostě nehodlám používat. Takže s hodnocením aplikací budu muset skončit. Škoda …

corvik

corvik

21.11.2012 16:09

taky nemám ani fcb a G+ a ani nehodlám. je to podpásovka od googlu že to budou vyžadovat na hodnocení

ic

ic

21.11.2012 20:12

Taky vám aktuální verze Play store při aktualizaci aplikací problikává? Konkrétně ta část s popisem oprávnění aplikace mi zhruba co 500ms problikne, zmizí text a načte se znovu. I stabilita se výrazně zhoršila. Ale zato budou moct zase příště vydat aktualizaci, která bude “opravovat chyby” a “zvyšovat stabilitu”.
Pokud by se každou druhou aktualizací ta stabilita zase nesnížila, tak už je to jak beton. Takhle ale jen nekonečný kruh chyb a oprav.

RSS (komentáře k článku)