Google vybral nejlepší telefony pro práci. Najdete tam i ten váš?

telefony pro praci google

Google dnes spustil nový program s názvem Android Enterprise Recommended. Slouží k rychlému vybrání telefonů, které jsou určeny pro práci. Aby se do tohoto žebříčku nějaký telefon dostal, musí splňovat několik kritérií. Pojďme si je blíže představit.

Tohle jsou nejlepší telefony pro práci

Minimální kritéria pro splnění se budou postupně lišit, momentálně však zařízení musí běžet na Androidu 7 Nougat či novějším systému, musí nabídnout funkci Zero Touch Enrollment, což je správa většího množství telefonů najednou, a to třeba přes G Suite.

Android Enterprise Recommended

Android Enterprise Recommended

Dále musí telefon dostávat bezpečnostní aktualizace Androidu s maximálně tříměsíčním zpožděním a zároveň se na něj musí objevit alespoň jedna aktualizace na novější verzi systému. Kritéria jsou i u výkonu. Minimálně musí mít 2 GB RAM, 32 GB úložiště, 1,4 GHz procesor, baterii s životností alespoň 8 hodin při aktivním používání, 10 MP fotoaparát, 2 MP selfie kameru atd. Kompletní kritéria si můžete přečíst na stránce Google (ZDE). Níže naleznete telefony, které Google doporučil. Uvedeme vždy výrobce a poté modely.

 

Jak můžete vidět, tak se nejedná jen o vlajkové modely, ale také telefony střední třídy. Další telefony i značky by měly být přidány během následujících dnů a týdnů. A to pravděpodobně i Samsung, který se do první várky z nějakého důvodu nevešel.

Máte jeden z těchto telefonů? Jste s ním spokojeni?

Zdroj: gsmarena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (10)