Legendární adventura Myst je ve vylepšené verzi dostupná na Google Play

Myst

Myst je legenda počítačových her. Poprvé tato adventura vyšla v roce 1993 a až do roku 2002 se jednalo o nejprodávanější hru. Celkem vyšly čtyři pokračování. První díl se nedávno dostal na Android.

Myst se po letech dostal i na Android

V Mystu se hráč dostává do role cizince. Hra se odehrává na tajemném ostrově, který je na první pohled opuštěný. Hráč musí zjistit, co se na něm stalo a dostat se z ostrova pryč. Ve hře naleznete mnoho logických hádanek a dokonce budete řešit i vraždu.

Android verze Mystu běží na realMyst, což je upravená verze, která oproti původní hře přidává naprostou volnost. Hra je plně 3D, nabízí vylepšenou grafiku oproti původní verzi z roku 1993. Dále má také předělané ovládání, lepší navigaci v rozhraní a také pomocnou ruku, když budete dlouho zaseknutí u nějaké hádanky.

Velikost hry je 700 MB, takže rozhodně doporučujeme udělat místo a nestahovat přes mobilní data. Od poslední verze také hra podporuje Android TV. Cena hry je 210 Kč, ve hře pak nejsou reklamy a ani žádné dodatečné nákupy za reálné peníze.

realMyst
realMyst

Hráli jste někdy adventuru Myst?

Zdroj: droidgamers.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)