K HBO GO už není potřeba operátor. Vyzkoušet se dá měsíc zdarma

hbo go cz zdarma

Největší nevýhoda videotéky HBO GO bylo to, že se nedala aktivovat napřímo. U konkurenčního Netflixu nebo Amazon Prime Video stačila klasická registrace a následně aktivování předplacení. Dříve se musela aktivovat prostřednictvím kabelových a mobilních operátorů, například jako součást televizních nebo internetových balíčků.

Za HBO GO zaplatíte 199 Kč měsíčně

Videotéku si každý může předplatit přímo na stránkách hbogo.cz. První měsíc je HBO GO zdarma, poté uživatelé platí měsíčně 199 Kč. V nabídce jsou hlavně tituly od HBO, a to včetně těch největších hitů poslední jako Hra o trůny, Westworld, Silicon Valley, nebo klasických seriálů a sérií jako Sex ve městě, Rodina Sopránů, The Wire – Špína Baltimoru nebo Bratrstvo Neohrožených. To ale není vše, k dispozici jdou i filmy a seriály, za kterými nestojí HBO.

Listopad na HBO GO

Listopad na HBO GO

Služba je dostupná na počítačích, smartphonech, tabletech, Samsung Smart TV, PlayStationu 3, 4, Apple TV a také umožňuje přehrávání přes zařízení Chromecast. Každý přímý předplatitel si může přidat až pět zařízení a používat dva současné streamy najednou. Pro Android se musí použít aplikace HBO GO, původní HBO GO Czech je určena pro účty, které jsou aktivovány přes operátora. Na našem webu si také můžete přečíst srovnání s ostatními online videotékami.

Vyzkoušíte si nyní tuhle videotéku od HBO?

Zdroj: TZ

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)