Očekávanou Harry Potter hru můžete hrát již dnes. Poradíme, jak na to

harry potter android hra stahnout

Harry Potter: Hogwarts Mystery je očekávaná RPG hra ze světa čar a kouzel. Zatím neznáme její přesné datum vydání, ale to nebrání k tomu, abyste hru mohli hrát již dnes. Stačilo se jen zapojit do testování a hra by se vám během několika minut měla zpřístupnit na Google Play. To fungovalo chvíli, nyní už ale ne, každopádně existuje jiné řešení.

Harry Potter: Hogwarts Mystery jde hrát již dnes

Pokud vám nevadí hrát nedokončenou hru, kde se můžou nacházet chyby, tak se do hraní můžete pustit ihned. Společně s betatestováním hry, vydali vývojáři z Jam City také video, ve kterém jdou vidět první dojmy a reakce fanoušků Harryho Pottera. Nová hra bude zdarma ke stažení, nabídne ale dodatečné nákupy v aplikaci.

Harry Potter: Hogwarts Mystery – Game and Fan Reaction Video from A Celebration of Harry Potter 2018

Harry Potter: Hogwarts Mystery - Game and Fan Reaction Video from A Celebration of Harry Potter 2018

Jednak spustili vývojáři oficiální betatestování, do kterého se můžete zapojit na této stránce. Každopádně v tomto programu jsme registrování od včerejška a přístup do hry jsme zatím nedostali, i když normálně by to mělo trvat jen několik minut. Naštěstí některým lidem se podařilo do hry dostat a následně nahráli APK soubor na internet, takže si každý může vyzkoušet nové dobrodružství již nyní.

Hru jsme bez problémů spustili a během několika úvodních minut jsme nenarazili na žádný problém. Mějte však na paměti, že jde stále o betaverzi. APK soubor najdete na APKMirror, poté ho jen klasicky nainstalujete a můžete hrát.

Harry Potter: Hogwarts Mystery
Harry Potter: Hogwarts Mystery

Vyzkoušeli jste si novou Harry Potter hru? Jak se vám zatím líbí?

Zdroj: androidpolice.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)