Fleksy klávesnice se vrací: Po více než roce vyšla aktualizace

fleksy klavesnice

Fleksy klávesnice nabízí poměrně netradiční způsob ovládání, což je určitě jeden z důvodů, proč je tak oblíbená (Více než 5 milionů stažení). Největší problém byl s aktualizacemi, poslední vyšla v dubnu minulého roku, vypadalo to, že je s klávesnicí konec. Dnes se ale oznámil nový majitel a rovnou vyšla i aktualizace.

Aktualizace Fleksy klávesnice opravuje chyby

Fleksy nyní vlastní společnost Thingthing, která zároveň oznámila, že pracují na konkurenci pro Fleksy klávesnici. Jejich klávesnice ale zatím není na trhu pro Android, velmi pravděpodobně koupili Fleksy kvůli tomu, aby jím pomohli s vývojem a urychlili vývojd. Dobrou zprávou ale je, že se nezapomnělo ani na původní klávesnici.

fleksy

Společnost slibuje, že se chystají i do této oblíbené klávesnice velké aktualizace, bude mít nový brand, nová témata a větší zaměření na bezpečnost a soukromí. To zní rozhodně slibně. Momentálně vyšla menší aktualizace, která přináší několik oprav a vylepšení. Aktualizaci již můžete stahovat z Google Play.

Fleksy fast emoji keyboard app
Fleksy fast emoji keyboard app

Používáte Fleksy, nebo jste již přešli ke konkurenci?

Zdroj: androidpolice.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)