Pařba na víkend – tipy na Android hry 273: šerm, krabi a další…

šerm

Je tu další Pařba na víkend – tipy na Android hry 273. Dnes okusíme olympijskou disciplínu šerm. Posléze se proletíme vesmírem pohrajeme si s krabi. Na závěr si ukážeme jednu chytlavou a v posledních dnech velmi oblíbenou oddechovku, která se úspěšně snaží napodobit golf. Bez otálení tedy – jdeme rovnou na to!

FIE Swordplay: šerm a jeho realistický simulátor…

Je první větší mobilní hrou, které se nám snaží zprostředkovat šerm v realistické simulaci.

Hra je funguje na jedničku, ať už co se týče grafiky či herního mechanismu. Čeká na vás reprezentace vámi zvoleného státu či klubu skrz celou zeměkouli, kde budete šplhat a narážet na stále těžší a těžší soupeře. Hra vám nabídne i vizualizaci vašeho šermíře od hlavy až k patě, kampaň a asynchronní PvP mód. Hra od studia FIE je zdarma a navíc podléhá oficiální podpoře ze strany mezinárodní šermířské federace.

FIE Swordplay
FIE Swordplay

Hyperburner

Dorazil od jablek i na Android. Za tip děkujeme našemu čtenáři.

Vašim úkolem bude v tomto speed runneru prolétávat skrz nejrůznější překážky a rozdílná vesmírná prostředí. Postupem hrou si odemykáte nové lodě a srovnáváte svoje skóre pomocí online žebříčků. Za 90 kaček tak získat kvalitní kousek do studia Bad Potion a vyzkoušíte si svoje reflexy. Příjemnou funkcí navíc, je automatické „pauznutí“ hry, jakmile sundáte prst z obrazovky.

Hyperburner
Hyperburner

Crab War

O této zajímavé hříčce jsme vás již informovali i v samostatném článku. Ta se vyznačuje svojí nenáročností a přesto jednoduchou, avšak zajímavou hratelností.

Budete muset vysílat kvanta krabů na obří netvory, které máte za úkol jednou provždy zlikvidovat. Příšer však nebude málo a s přibývajícími metry se začnete potit čím dál víc. Hra nemusí chytnout svým mechanismem úplně každého. Lákadlem však může být zajímavý systém upgradování a evolvování vašich krabí armády. Hra vyžaduje Android KitKat 4.4 a 1 GB RAM. Zajímavá jednohubka na zaplnění dlouhých chvíli je na Obchodu Play od studia Appxplore zcela zdarma.

Crab War: Idle Swarm Evolution
Crab War: Idle Swarm Evolution

Not Golf

Je hra, která není golf. (Inspirace je však patrná).

Hra nabídne 81 zábavných levelů, achievmenty, žebříčky a plynulou hratelnost až ze 60 FPS. U takto propracované a graficky nadupané hry velká pochvala :D. Důležité je, že hru rozjedete i bez internetu a navíc vám ani nebude moc ubírat s vaší baterii. Horká oddechovka posledních dní čeká na pultech Obchodu Play od vývojáře Romana Casyeho jen na vás. Hra je zadarmo.

Not Golf
Not Golf

Video Pařba na víkend 273

Pařba na víkend – tipy na Android hry 273

Pařba na víkend - tipy na Android hry 273

Pařba na víkend (Android hry)

[gravityform id=“58″ title=“true“ description=“true“]

Děkujeme za zhlédnutí dnešní Pařby na víkend a sledujte Svět Androida i nadále, ať vám žádný další budoucí tip neunikne!

Dejte nám do komentářů vědět, jak se vám pořad Pařba na víkend líbí, případně přihoďte i nějaký zajímavý tip na hru.

Jan Blažek
O Autorovi - Jan Blažek

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (10)