5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #145: Xiaomi Amazfit 2 EN, nabíječka do auta a další

Xiaomi Amazfit 2 EN

Středeční ráno je zde a my si můžeme představit další pětici tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů. Ve 145. dílu pro vás máme chytré hodinky Xiaomi Amazfit 2 EN, zajímavý TV box, nabíječku do auta a další. Pojďme na to. POZOR, nově jsme pro vás připravili GearBest slevy a kupóny na jednom místě.

1) Xiaomi Amazfit 2 EN

Stejně jako minulý dál začínáme i ten dnešní tipem na chytré hodinky známé čínské společnosti. Model Xiaomi Amazfit 2 EN představuje nejnovější počin tohoto výrobce v oblasti chytrých hodinek a my se konečně dočkáváme anglické verze. Hodinky slibují atraktivní design, propojení s telefonem, fitness funkce i GPS konektivitu.

Xiaomi Amazfit 2 EN – vlastnosti

  • displej, 1,34″
  • rozlišení: 320×300 px
  • technologie: OLED
  • baterie: 280 mAh
  • běžná výdrž cca 5 dní
  • GPS+Glonass
  • Bluetooth 4.0

 

chytre hodinky xiaomi amazfit pace 2 (1)

Cena: 3 741 Kč (Aliexpress)

2) Android TV BOX

Obliba TV boxů s Androidem stále roste, a proto vám dnes přinášíme další tip na zajímavé zařízení. TV Box Mecool M8S PRO přichází se zajímavou výbavou v čele s 3GB RAM a 32GB vnitřním úložištěm, podporou přehrávání 4K videa, 5GHz WiFi sítí, Bluetooth nebo s Androidem 7.1 na palubě.

TV Box Mecool M8S PRO – vlastnosti

  • CPU: Amlogic S912
  • GPU: ARM Mali-T820MP3
  • RAM: 3 GB RAM
  • vnitřní paměť: 16/32 GB
  • OS: Android 7.1
  • konektivita: Bluetooth 4.1, WiFi (i 5 GHz), HDMI, RJ45, paměťová karta, 2x USB 2.0
MECOOL-M8S-PRO-L-cinske eshopy

Cena: 1 537 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 7 tipů)

3) Náramek a USB-C kabel

V minulosti jsme si již podobné zboží představili. Jedná se totiž o náramek, který po rozpojení vytvoří USB kabel. Díky tomu jej lze nosit stále u sebe a být připraven k nabíjení či přenosu dat. Tento model je vybaven USB-C konektorem pro novější telefony.

USB-C naramek-nakupy v cine xiaomi kamera do auta-zbozi z ciny

Cena: 52 Kč (GearBest)

4) Navíjecí USB kabel

U kabelu ještě zůstaneme. Jako 4. tip si představíme navíjecí USB kabel, který lze díky tomu velice snadno přenášet a budeme mít jistotu, že se nezamotá. Stejně jako předchozí kabel disponuje i tento moderním konektorem USB-C pro novější telefony. Jeho délka je pak až 90 cm.

Baseus-USB-Type-C-cinske obchody

 

Cena: 135 Kč (Aliexpress)

5) Xiaomi nabíječka do auta s QC3.0

Poslední tip dnešního dílu udělá radost hlavně řidičům. Je jím totiž tip na levnou, a přesto kvalitní a „rychlou“ nabíječku do auta. Za cenu přibližně 350 Kč přichází nabíječka se dvěma USB výstupy, kvalitní kovovou konstrukcí, kompaktními rozměry a hlavně pak podporou rychlonabíjení Qualcomm Quick Charge 3.0. Díky tomu lze dobíjet telefon stejně rychle jako z kvalitní nabíječky do tradiční zásuvky.

Xiaomi nabijecka-nakupy v cine

Cena: 363 Kč (GearBest)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

xiaomi nabijecka-tipy z ciny


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Vyhlášení proběhne po 148. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (23)