5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #114: USB zvlhčovač, příslušenství k akční kameře a další

tipy z ciny 114

Oživme chladnější týden dalším dílem oblíbeného seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů. V dnešním již 114. pokračování na vás čeká USB zvlhčovač vzduchu, šikovné příslušenství k akční kameře nebo gel na čištění prachu z klávesnice.

1) Speciální gel na čištění

U počítače či notebooku dnes trávíme spoustu času – ať už v práci nebo doma. Klávesnice je kvůli tomu velkým „sběratelem“ nečistot a prachu. Vyčistit klávesnici přitom není snadný úkol a ne každému se chce vyndavat všechny klávesy, což je proces složitý a snadno se nějaká z kláves poškodí. Co vyzkoušet snazší způsob – speciální přípravek, který stačí nanést na klávesnici a následně sundat? Gel na sebe naváže částečky nečistot a pomůže se dostat i do špatně dostupných míst. Klávesnice přitom samozřejmě nemusí být jediným místem pro čištění, tento postup lze aplikovat na libovolná místa i přístroje.

gel-tipy z ciny

Cena: 49 Kč (GearBest)

2) Popruhy a držák na akční kameru

Akční kamery mají k mobilním telefonům stále blíže. Stále častěji je totiž právě mobilní telefon přístrojem, skrze který kamerky nastavujeme, používáme jako vzdálený displej a prohlížíme si natočený materiál. Pokud vlastníte akční kameru a chtěli byste pohodlně natáčet například sport či jízdu na motorce (na kole), bude se vám hodit držák na hlavu a hrudní pás. Díky univerzálnímu držáku do něj můžete umístit libovolnou kameru, která bude vybavena vodotěsným obalem nebo redukcí.

drzak na kamery-tipy z ciny

Cena: 170 Kč (GearBest)

3) USB zvlhčovač vzduchu

Vlhkost vzduchu je veličina, kterou málokdo ve svém okolí sleduje a přitom může ovlivňovat naše zdraví. Vyšší vlhkost vzduchu usnadňuje dýchání a může předcházet i nemocem. Dnes pro vás máme spíše vtipnější zboží, které představuje zvlhčovač vzduchu do USB. Stačí pouze naplnit nádobu s vodou a zapojit do USB konektoru.

USB zvlhčovač vzduchu – vlastnosti

  • objem nádoby: 200 ml,
  • zapojení do USB (powerbanka, port PC, nabíječka apod.),
  • vstupní proud: 350 mA.
zvlhcovac vzduchu-tipy z ciny

Cena: 193 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 16 tipů)

4) Pouzdro na rameno

V minulém díle jsme si představili pouzdro na ruku, které se dá použít při sportu či pěší turistice. Jeden z našich čtenářů přidává tip na pouzdro na rameno. To do jisté míry připomíná pouzdro na zbraň, jako to můžeme vídat v mnoha akčních filmech. Do tohoto pouzdra se však lépe vměstná mobilní telefon, tablet, doklady a další důležité věci. Díky provedení jej můžeme skrýt například pod sako.

pouzdro-tipy z ciny

Cena: 271 Kč (Aliexpress)

– zaslal Synus

5) Bezdrátová nabíječka a stojánek v jednom

Poslední tip znovu potěší majitele telefonů, které podporují bezdrátové nabíjení. Tento způsob doplňování energie telefonu je velice pohodlný a ještě užitečnější může být v případě, že se z nabíječky stane i šikovný stojánek. Díky němu totiž budeme mít nejen jistotu, že se telefon nabíjí, ale i přehled o notifikacích.

Bezdrátová nabíječka – vlastnosti

  • standard Qi,
  • výstupní napětí: 5/9 V,
  • výstupní proud: 1/1,2 A.
bezdratova nabijecka-tipy z ciny

Cena: 346 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 16 tipů)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

cestovni-pouzdro


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Další vyhlášení proběhne po 116. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce? Bluetooth Tracker nebo třeba pouzdro na ruku?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)