Pařba na víkend – tipy na Android hry 197 – Taekwondo, návykovky a vzdušné souboje

android hry hlavni

V dnešním díle seriálu Pařba na víkend – tipy na Android hry si jako první představíme leteckou střílečku Sky Gamblers Storm Raiders. Následovat bude hra inspirovaná korejským bojovým uměním Teakwondo. Třetím tipem hra zábavná návykovka Jump od vývojářů z Ketchapp. Předposledním tipem je iOS port BMX hitu Pumped BMX 2 a na závěr si zabojujeme se superhrdiny v Marvel Contest of Champions.

Sky Gamblers Storm Raiders

V Google Play se objevila nová letecká hra Sky Gamblers Storm Raiders, vydaná studiem Atypical Games. Pravděpodobně se tedy nejedná o pokračování stejnojmenné série od Namco Bandai. V této letecké hře z druhé světové války na váš čekají vzdušné souboje ve známých lokacích, jako například Pearl Harbor, Midway, ale i další známé bitvy. Ve hře budete sestřelovat nepřátelské letouny, chránit města před nálety, či naopak bombardovat nepřátelské základny a flotily. Když už vás přestane bavit hrát singleplayerovou část hry, můžete zavítat do online multiplayeru, který nabízí hned několik módů. Konkrétně se jedná o Survival, Last man Standing, Free Flight, Free for All, Team Match, Capture the Flag a Assault. Záleží tedy pouze na vás, zda budete s vašimi přáteli hrát kooperativně, nebo se je budete snažit rozstřílet na „cipmr campr“.

Sky Gamblers: Storm Raiders
Sky Gamblers: Storm Raiders

Taekwondo

V této hře si vyzkoušíte, jaké je to ovládat korejské bojové umění Teakwondo. Jedná se o bojovku, jejíž kampaň je rozdělena do několika turnajů. Každý turnaj se odehrává „pavoukovým“ systémem, vyhrává tedy jen ten nejlepší. V soubojích můžete používat údery do horní/spodní části těla a blok. Podržením šipky do levé/pravé strany a tlačítka pro útok vytváříte alternativní údery. Cílem každého souboje je získat co nejvíce bodů (za úspěšné údery). Po stažení hry zdarma si můžete projít celý tutoriál, kde se naučíte veškeré útočné a obranné mechanismy. Pokud se budete chtít zúčastnit soutěží, je nutno hru zakoupit za cca 20 Kč. Taekwondo si také můžete zahrát s přáteli přes stejnou WiFi síť.

Taekwondo Grand Prix
Taekwondo Grand Prix

Jump

Je další z graficky nenáročných, ale zato pekelně zábavných her vývojářů z Ketchapp. Ve hře budete ovládat malou, neustále skákající kuličku, s níž se v každém kolem musíte dostat do cílového bodu. Cestu do cíle vám budou znemožňovat plošiny, které po několika vašich odrazech mizí. Všechny vaše budoucí kroky si tedy musíte pečlivě naplánovat. V mnoha kolech je nejdříve zapotřebí posbírat všechny klíče, čímž otevřete cílový bod. Jump vás bude určitě bavit.

Jump
Jump

Pumped BMX 2

Noodlecake studios v obchodě Play vydali další iOS hit. Tentokrát se jedná o BMX hru Pumped BMX 2. Ta je typická svým intuitivním ovládáním a spoustou triků, které můžete otestovat na mnoha tratích. Ty se postupně otevírají podle toho, jak plníte jednotlivé achievementy. Hru ovládáte několika tlačítky a joystickem pro vykonávání triků. Zároveň otáčíte vaším zařízením, čímž vaše triky kombinujete s front/back flipem.

Pumped BMX 2
Pumped BMX 2

Marvel Contest of Champions

Jedná se o akční bojovku společnosti Kabam, ve které budete budovat svůj tým marvelovských superhrdinů. S těmi pak budete bojovat proti ostatním hrdinům ovládaných ďábelským Collectorem. Za vyhrané souboje získáváte speciální materiál sloužící k upgradu vašich hrdinů. Marvel Contest of Champions, je stejně jako ostatní hry od společnosti Kabam, freemium. Připravte se tedy na čekání a mikrotransakce spojené s dokupováním lahviček zdraví.

Marvel Contest of Champions
Marvel Contest of Champions

Odkazy na starší Pařby na víkend (Android hry)

Video – Pařba na víkend – tipy na Android hry

Pařba na víkend – tipy na Android hry 197

Pařba na víkend - tipy na Android hry 197

Omlouvám se, že u posledních 2 her není komentář. Silný kašel mi tento díl neumožnil dotočit :/ *Jirka

Jirka Pernica
O Autorovi - Jirka Pernica

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (12)