Look of Disapproval: Tuna originálních smajlíků zdarma

náhleďák smajlíků

Není pochyb, že emotikony hýbou světem sociálních sítí a soukromých chatů. Text sám o sobě je příliš plytký na vyjádření veškerých emocí, oblíbenost integrovaných barevných smajlíků tak neustále roste. Pryč jsou doby, kdy byla za smajlíka považována jednoduchá dvojtečka a závorka. Proč se ale spokojit se standardní dostupnou sadou zabudovanou v klávesnici? Používejte skvělé smajlíky plné emocí díky jednomu kliknutí a předveďte své umění kamarádům ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Vtipná aplikace Look of Disapproval pomůže s tvorbou smajlíků

Možná jste si na internetu všimli nového trendu v používání smajlíků. Ačkoli jsou tradiční smajlíci dávno převedeni do obrázkové podoby, samotné čarování s pouhým textem má pořád něco do sebe. Bezplatná aplikace Look of Disapproval nabízí pestrou galerii všemožných originálních emotikon hodících se pro každou příležitost.

Kopírujte na jedno kliknutí

Smajlíci nebo dokonce celé situaci jsou tvořeny pouhým textem a speciálními znaky. Ačkoli jsou některé kreace komplikovanější než jiné, pokaždé je vždy těžké je vyrobit. Proto v aplikaci stačí zvolit požadovaného smajlíka, kliknout na něj a je okamžitě zkopírován ve vaší schránce. Následně ho lze vložit do aplikace chatu nebo kamkoli jinam.

Tvořte vlastní smajlíky

Aplikace kromě jednoduchého nastavení obsahuje pouze smajlíky, kteří čas od času přibývají. Třídění je relativně nepřehledné – v aplikaci se nachází pouze čtyři kategorie. Jedná se o obličeje, další kategorie pak patří výhradně reakcím obsahujícím házení nebo převracení stolu, a vše ostatní. Smajlíky můžete tvořit i sami, případně zkopírovat z internetu a vložit si je do vlastní galerie k opakovanému použití.

Zdarma za cenu reklam, použití však nijak omezené není

Look of Disapproval je sice zdarma, spodnímu panelu s reklamou se však nevyhnete. Galerie textových emotikonů však nijak omezena není, a pokud by vám reklama přece jen vadila, stačí autorovi poslat dobrovolnou částku od 30 korun výše.

Look of Disapproval
Look of Disapproval

Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)