TOPlist

Pařba na víkend – tipy na Android hry 206 – návykovky, RPG, závody a další

android hry hlavní

Jaké Android hry si dnes představíme? Jako první to bude nenáročná postřehovka studia Ketchapp – Jelly Jump. Následovat bude nové RPG společnosti GLU – Blood and Glory Immortals. Třetím tipem je parádní závodní hra Daytona Rush. Zbývá nám ještě novinka od Zeptolab (vývojáři Cut The Rope) – King Of Thieves a na úplný závěr jsme pro vás vybrali leteckou hru z první světové války – Red Baron.

Jelly Jump

V obchodě Google Play se objevila další hra známého studia Ketchapp, které vytváří ty největší návykovky pod sluncem. Jejich nová hra – Jelly Jump, je cílena na váš postřeh a odhad. S barevným želé v ní budete skákat na spojující se mosty. Pokud se vám nepodaří včas vyskočit a dostat se tak nad most, prohráváte. Samotné želé při hraní vykazuje určité známky fyziky. Můžete jej skřípnout a v lepším případě vymrštit do potřebné výše. Když vaše želé uvízne svojí větší částí pod mostem, už se vám nepodaří jej dostat zpátky nahoru. Postupem hraní získáváte body, za které si pak můžete dokoupit bonusové prvky.

Jelly Jump
Jelly Jump

BLOOD & GLORY: IMMORTALS

Je velmi povedené RPG společnosti Glu. Na počátku hry si zvolíte jednu z hratelných postav. Nabízí se čaroděj, barbar a gladiátor. Poté se vydáte plenit dungeony, zakládat guildy s ostatními hráči a hlavně expit vašeho hrdinu. Hra disponuje velmi sympatickým grafickým zpracováním. Nejen okolní prostředí, ale především souboje vás tak díky parádní grafice určitě zaujmou. Jelikož známe mikrotransakční politiku Glu, předpokládáme, že v budoucnu si ve hře bez investice reálných peněz příliš neškrtnete. Třeba se ale mýlíme a vývojáři v Glu svůj systém malinko upravili. Přesvědčit se o tom můžete jedině tak, že budete hrát a hrát. Nový díl Blood and Glory je ke stažení zdarma, za vyzkoušení tedy nic nedáte.

BLOOD & GLORY: IMMORTALS
BLOOD & GLORY: IMMORTALS

Daytona Rush

V Google Play můžete stáhnout tisíce her, ve kterých ovládáte ať už auto, motorku, náklaďák či jakýkoliv jiný dopravní prostředek, s nímž jedete neustále kupředu a vyhýbáte se okolnímu provozu. Do tohoto herního žánru patří i Daytona Rush. I když svým principem ze zaběhlého žánru příliš nevybočuje, rozhodně vás u ní zaujme její grafické zpracování. Ve hře ovládáte závodní auto, postupem času se můžete dopracovat až k formuli. Ovládání lze nastavit na tažení prstu do stran, nebo klasické ťukání na displej. Při závodění si musíte dávat pozor na hladinu vašeho paliva. Když vám začne docházet, musíte se co nejrychleji dostat k depu.

Daytona Rush: Extreme Car Raci
Daytona Rush: Extreme Car Raci

King of Thieves

Znáte hry od Zeptolab? Pokud ne, bude stačit, když zmíníme populární hru Cut The Rope a ihned byste měli být v obraze. Teprve před pár dny tito vývojáři vydali další ze svých Android her. V King of Thieves budete ovládat malinkého panáčka, s nímž budete přepadávat cizí dungeony. Abyste se dostali ke kýženému pokladu, budete nejprve muset zdolat všechny překážky, které si pro vás buďto umělá inteligence, nebo skuteční hráči připraví. Přepadávání cizích dungeonů patří ke klíčovým prvkům této hry. Mimo plnění klasických misí rovněž musíte spravovat váš dugeon, což představuje pokládání pastí, vylepšování obranných mechanismů apod. Čím slabší obranné prvky budete mít, tím větší šanci dáváte skutečným protihráčům, aby vás vyrabovali.

King of Thieves
King of Thieves

Red Baron

Red Baron je letecká střílečka z první světové války. Hra vás oslní svým grafickým zpracováním, dramatickým hudebním doprovodem a rovněž také autentičností leteckých modelů. Vaše letadlo budete ovládat pohybovým senzorem telefonu/tabletu. Dotykem libovolného místa pravé strany obrazovky spustíte palbu z rotačního kulometu. U protivníků se vám zobrazuje malinký terčík znázorňující ideální místo pro palbu. Red Baron dohromady nabídne 20 misí.

Sky Baron: War of Planes FREE
Sky Baron: War of Planes FREE

Odkazy na starší Pařby na víkend (Android hry)

Video (Android hry)

Pařba na víkend – tipy na Android hry 206

Pařba na víkend - tipy na Android hry 206

Jirka Pernica
O Autorovi - Jirka Pernica

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (21)