Povedený bonus k předobjednávce Xperia XZ2: Sony rozdává drahá sluchátka zdarma

xperia xz2 bonus predobjednavka sluchatka zdarma

Sony to s předobjednávkovými bonusy opravdu umí. Už v minulosti ukázali, že se nebojí dát dražší dárky k novým telefonům. Tento rok tomu není jinak. Ve Velké Británii dokonce dostanete při předobjednání telefonů Xperia XZ2 či Xperia XZ2 Compact herní konzoli PlayStation 4. To u nás není, ale i dárek pro náš region je hodně zajímavý. Sony totiž ke každé předobjednávce jednoho z těchto telefonů přibalí prémiová bezdrátová sluchátka zdarma. Přesněji jde o Sony WH-1000XM2, která normálně v obchodech koupíte za 10 tisíc Kč.

Xperia XZ2 nemá 3,5mm jack, Sony se to snaží vyžehlit kvalitními bezdrátovými sluchátky

Předobjednávka platí pro vybrané prodejce, mezi kterými je Alza.cz, CZC.cz, Electro World, ELVIA-PRO, EURONICS, Mall, K + B EXPERT, Mironet.cz, MOBIL POHOTOVOST, SETOS, Smarty CZ, T-Mobile, T.S.BOHEMIA a Vodafone. Nabídka je dostupná do vyprodání zásob a platí pouze pro Českou republiku.

sluchatka sony xperia xz2 bonus

A pokud si myslíte, že Sony rozdává nějaká nekvalitní sluchátka, kterých má plné sklady, tak jste na omylu. Ve své cenové kategorii 10 tisíc Kč patří k tomu nejlepšímu, co se dá na trhu s bezdrátovými sluchátky sehnat. Podporují Hi-Res Audio, aktivní potlačení hluku nebo dotykové ovládání, na baterii vydrží až 30 hodin na jedno nabití. Tato sluchátka jako dárek byla zvolena možná i kvůli tomu, že jak Xperia XZ2 tak i Xperia XZ2 Compact již nemají 3,5mm audio konektor. Majitelé se tak musí spolehnout na redukci, USB-C či právě Bluetooth sluchátka.

Sony rozhodně tleskáme, je dobré vidět, že se s kvalitními bonusy nešetří i na našem trhu. Zajímavé dárky pro předobjednání můžeme vídat většinou i u jiných výrobců, ale tyto akce se téměř vždy týkají větších trhů.

[aps_product_sz id=“486183″]

[aps_product_sz id=“486184″]

Co říkáte sluchátka zdarma k telefonům Xperia XZ2 a XZ2 Compact? Chtěli byste podobné bonusy i u jiných výrobců?

Zdroj: TZ

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (15)