Zbláznili se? Nejprodávanější smartphone v ČR za 499 Kč!

xiaomi mi store cz

Komerční článek

Prodejní kiosky Mi Zone od léta 2017 rostou po celé ČR jako houby po dešti a na konci dubna dostane české Xiaomi novou vlajkovou loď – stylový showroom Mi Store. Ke slavnostnímu otevření se chystá akce, které budou těžko odolávat nejen fanoušci značky.

Náš nejprodávanější smartphone nabídneme za 499 Kč, kultovní fitness náramek Xiaomi Mi Band 2 za 99 Kč a značková sluchátka za 1 Kč. Celkem se dostane na 1170 zájemců,“ říká Ondřej Jirovec, ředitel společnosti Beryko, která Xiaomi na českém trhu oficiálně zastupuje.

Pro první zákazníky bude připravena akce:

  • 20× smartphone Xiaomi Redmi 4X za 499 Kč
  • 50× smartphone Xiaomi Redmi 5A za 399 Kč
  • 100× fitness náramek Xiaomi Mi Band 2 za 99 Kč (recenze Xiaomi Mi Band 3)
  • 1000× sluchátka Xiaomi Mi In-Ear Headphones Basic za 1 Kč
  • (každý zákazník má nárok pouze na jeden zlevněný produkt)

 

Pokud si zákazník z nabízené akce nevybere, je pro něj připravená sleva 30 % na jakýkoliv produkt v Mi Storu, například hodinky Amazfit Bip za méně jak 1800 Kč. (slevu nelze kombinovat a nevztahuje se již na zlevněný produkt)

Slavnostní otevření prvního Xiaomi Mi Store v ČR:

  • Centrum Černý Most, Praha
  • Sobota 28. dubna 2018
  • V 9:00 startuje soutěž o tři telefony (Xiaomi Redmi 4X, Redmi Note 5A Prime a Redmi 5). Stačí odchytit hostesku a vyplnit krátký kvíz
  • Slavnostní otevření Mi Store v 11:00
  • Losování soutěže o tři telefony Xiaomi ve 12:30

  soutez xiaomi mi store praha

V Mi Storu bude k vidění, vyzkoušení a koupi kompletní nabídka Xiaomi pro Českou republiku. Vedle chytrých telefonů, náramků, chytrých hodinek, kamer, powerbank, sluchátek a příslušenství to bude třeba i elektrická koloběžka, špičkový přenosný počítač Mi Notebook Air, nebo pro středoevropany lehce kuriózní rýžovar.

Co je Xiaomi

Xiaomi je 4. největší výrobce chytrých telefonů na světě a 3. nejprodávanější značka mobilů na českém trhu. Firma založená v roce 2010 je označovaná za nejúspěšnější startup na světě. mi store praha xiaomi produkty cz

Firma sbírá nejpovedenější produkty po celé Číně, pomůže s vývojem, zapojí je do svého ekosystému a nabízí je pod svou značkou Mi, takže ji už dávno nevídáme jen na telefonech. V České republice se prodávají kamery, počítače, koloběžka, powerbanky, sluchátka, fitness náramky, chytré hodinky. V domovské Číně Xiaomi nabízí stovky dalších produktů od jednoduchého konektoru po Segway.

Více informací na www.xiaomi-czech.cz/ccm

Komerční článek
O Autorovi - Komerční článek

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)