Oficiální promo k Xiaomi Mi Mix 2S ukončilo spekulace o výřezu

xiaomi mi mix 2S design

Představení Xiaomi Mi Mix 2S se blíží, čínská společnost tak na sociální síti Weibo zveřejnila oficiální promo fotky k tomuto vylepšenému modelu Mi Mix 2. Ukazují, že dříve uniklé fotografie a videa k tomuto telefonu neplatí. Selfie kamera se totiž neobjevuje v pravém horním rohu displeje.

Xiaomi Mi Mix 2S bude mít trochu odlišný design

Už před několika týdny jsme mohli vidět fotky a videa údajného modelu Mi Mix 2S, který měl zajímavě vyřešený výřez v displeji. Nakonec ale bude vše jinak, jak ukazují zveřejněné fotografie Xiaomi. Dříve zveřejněné materiály pravděpodobně ukazují jeden z mnoha prototypů, který se nedostal do „finále“.

Na promo fotkách můžeme vidět čínskou celebritu a také nový telefon z přední strany. Velmi jasně jde vidět, že selfie kamera je umístěna jinde než v pravém horním rohu. Velice pravděpodobně opět bude v pravém dolním rámečku.

Pokud jde o parametry, tak by novinka měla mít Snapdragon 845 a až 8 GB paměti RAM či 256 GB úložiště. Oficiálního představení se dočkáme již za týden. Plánuje se v úterý 27. března v Šanghaji.

Těšíte se na představení Xiaomi Mi Mix 2S?

Zdroj: gsmarena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)