Vivo chystá dělo: 10 GB RAM, 4K displej a Snapdragon 845

Vivo-xplay-7

Čínská společnost Vivo se začíná čím dál tím více objevovat i na západě, v poslední době hlavně kvůli prvnímu telefon se čtečkou otisků prstů pod displejem. Brzy by to mohlo být díky telefonu Vivo Xplay7, což má být opravdu nadupaný vlajkový model.

Vivo Xplay7 nabídne TOP specifikace, a ještě něco navíc

Na internet se dostaly fotografie ze soukromých prezentací tohoto chystaného telefonu. Na jedné fotografie jsou i hlavní body, se kterými má jít tento chystaný vlajkový model Vivo do prodeje. A pokud se potvrdí, tak by se mohlo jednat o jeden z nejvybavenějších telefonů roku.

Displej tohoto telefonu má mít 4K rozlišení a zároveň mají být kolem něj velmi malé rámečky. Displej by měl zabírat 92,9 % přední strany. To by znamenalo, že by měl zdaleka nejmenší rámečky. Displeje smartphonů Samsung Galaxy S8, Essential Phone, iPhone X nebo třeba Xiaomi Mi Mix zabírají zhruba 83 až 84 procent přední strany.

Po výkonnostní stránce na tom chystaná novinka od Vivo také nebude špatně. Uvnitř se má nacházet Snapdragon 845, který má doplnit až 10 GB RAM a 512 GB vnitřní paměti. Chybět by neměla ani podpora čtečky otisku prstů pod displejem. Poslední informace, kterou jsme se z prezentace dozvěděli, je to, že má mít duální fotoaparát Sony se 4x optickým zoomem.

Informace prozatím berte s rezervou, jde stále o nepotvrzené informace. Každopádně nejsou zase tak nereálné. Předchůdce Xplay6 nabídl již v roce 2016 specifikace, za které by se nemusel stydět ani dnes vydaný telefon. A to třeba QuadHD Super AMOLED displej, Snapdragon 820, duální fotoaparát, 6 GB RAM, 128 GB paměti a 4 080 mAh baterii.

Líbil by se vám telefon s těmito specifikacemi?

Zdroj: fonearena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)