Samsung ustoupil: Tlačítko Bixby už nebude dělat problém

tlacitko bixby vypnuti

Tlačítko Bixby vyvolalo za poslední měsíce hodně emocí. Společnost Samsung se přetahovala s komunitou, jednalo se v podstatě o takový boj kočky s myší. Korejská společnost vydala několik aktualizací, které blokovaly možnost přemapování Bixby tlačítka. Komunita ale vždy odpověděla velmi rychle s novou možností, jak obejít blokování. Po poslední aktualizaci Bixby asistenta to ale vypadá na to, že Samsung ustoupil.

Tlačítko Bixby už se dá konečně vypnout

Po nainstalování nové verze asistenta Bixby, která se dá stáhnout z Galaxy Apps, se objeví nová možnost, na kterou mnozí čekali. Buď rovnou v nastavení Bixbyho nebo rovnou v aplikaci, se dá nyní vypnout to, aby se po zmáčknutí speciálního tlačítka na boku telefonu spustil asistent.

Podle informací serveru SamMobile se prozatím aktualizace zobrazuje jen vybraným uživatelům, brzy by se ale mělo dostat na všechny. Ještě jedna poznámka na konec, Bixby asistent pořád v telefonu poběží, vypíná se pouze aktivace pomocí tlačítka. Hlasové příkazy v angličtině tak například budou stále fungovat.

[aps_product_sz id=“431109″]

[aps_product_sz id=“448783″]

Vlastníte Galaxy S8 nebo Galaxy Note 8? Používáte tlačítko Bixby?

Zdroj: phandroid.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)