5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #99: Xiaomi router, GPS lokátor do auta a další

tipy z ciny 99

V 99. pokračování seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů si představíme velmi zajímavý Xiaomi router, GPS lokátor do auta, větrák do USB nebo hračku pro dospělé, kterou je možné ovládat skrze mobilní telefon.

1) Xiaomi router s 1TB pevným diskem

Vašek Švec, jeden z našich redaktorů, zaslal doporučení na povedený Xiaomi router. Ten nabídne výkonný hardware, podporu 2,4 i 5GHz sítí a také integrovaný 1TB disk. Díky tomu může router posloužit i jako síťové úložiště. Prostředí je přeloženo do angličtiny, takže by neměl být žádný problém s jeho nastavením. Cena se na první pohled může zdát vysoká, vzhledem k výkonu a integrovanému disku se však jedná o lákavou nabídku.

Vlastnosti – Xiaomi router Mi R1D:

  • podpora 2,4 GHz i 5 GHz (802.11ac/b/g/n),
  • rychlost až 1167 Mbps,
  • integrované úložiště 1 TB.
5 tipu na zbozi z cinskych obchodu – xiaomi router

Cena: 2 917 Kč (GearBest)

– zaslal Vašek Švec

2) GPS lokátor do auta

Patříte-li mezi řidiče, kteří se o svého plechového miláčka neustále strachují, mohl by se vám hodit druhý tip – GPS lokátor do auta. Ten představuje jednoduché zařízení, které se nainstaluje do interiéru automobilu, připojí k napájení a pomocí GPS a SIM karty dává informace o poloze vašeho vozu. Pokud by se tak náhodou stalo, že bude váš vůz odcizen, bude jej možné rychle dohledat. Díky integrované baterii dokáže pracovat také bez přísunu napájení, pokud by jej zloděj poškodil.

G05 Car Vehicle GSM GPRS GPS Locator G05 Car Vehicle GSM GPRS GPS Locator

Cena: 597 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 6 tipů)

3) Větrák do USB

Teplé počasí přichází a s tím bohužel i spojené horké pracovní dny. Pokud pracujete například u počítače a zásuvku máte daleko, může se hodit tento větrák, kterému stačí USB napájení. Lze jej tak napájet i třeba z powerbanky.

Vlastnosti – větrák do USB:

  • USB napájení,
  • průměr vrtule: 94 mm.
5 tipu na zbozi z cinskych obchodu – USB vetrakjpg

Cena: 129 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 6 tipů)

4) Nalepovací věšák na sluchátka

Posloucháte u počítače hudbu a vlastníte kvalitní uzavřená sluchátka? Máte problémy s jejich ukládáním – prostě nevíte, kam je položit? Máme pro vás jeden tip – nalepovací věšák na sluchátka. Díky němu lze sluchátka jednoduše pověsit kamkoliv, třeba na roh monitoru, kde budou stále dobře přístupná.

5 tipu na zbozi z cinskych obchodu – veska na sluchatka

Cena: 34 Kč (GearBest)

– zaslal Jaroslav Mazuch (celkově 1 tip)

5) Hračka pro dospělé ovládaná mobilním telefonem

Dnešní 99. díl zakončíme opět spíše vtipným zbožím, které je potřeba brát s nadsázkou a které ukazuje, že v čínských obchodech lze zakoupit úplně vše. Například vibrační vajíčko určené především pro ženy, ale jeho využití může být samozřejmě i širší – je však otázkou, zda třeba pro masírování zad není lepší vhodnější přístroj. Nechybí Bluetooth konektivita, díky které lze „zařízení“ ovládat skrze aplikaci v mobilním telefonu.

5 tipu na zbozi z cinskych obchodu – vibrator Bluetooth

Cena: 375 Kč (Aliexpress)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 6 tipů)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

cestovni-pouzdro


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Další vyhlášení proběhne po 106. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce? Xiaomi router nebo třeba GPS do auta?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (19)