TOPlist

5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #82: Dřevěný držák na sluchátka, bezdrátová nabíječka a další

tipy-z-ciny-82

Po týdnu se můžeme znovu pustit do prozkoumávání čínských obchodů a přestavit si 5 dalších zajímavých kousků. V dnešním 82. díle se můžete těšit na bezdrátovou nabíječku, dřevěný držák na sluchátka, speciální kryt pro tablet a další.

1) Stojánek s bezdrátovou nabíječkou

Začněme stejně jako v předchozím díle bezdrátovou nabíječkou. Dnešní kousek představuje hned dvě pomůcky v jednom – stojánek a zmiňovanou nabíječku. Díky tomu stačí telefon prostě jen položit do stojánku a o více se nestarat. Cívku pro nabíjení je možné navíc posouvat, abychom mohli najít ideální pozici pro nabíjení telefonu a držák byl díky tomu univerzální.

Vlastnosti – bezdrátová nabíječka:

  • standard nabíjení Qi,
  • výstup: 5 V / 1,5 A; 9 V / 1,3 A,
  • možnost pohybu cívkou.
5-tipu-z-ciny-82-bezdratova-nabijecka

Cena: 553 Kč (Aliexpress)

– zaslal Jiří Němec (celkově 1 tip)

2) Bluetooth přijímač na sport

Bluetooth přijímačů jsme si již v našem seriálu představili několik, na sport však ani jeden. To se dnešním výběrem mění. Tento šikovný pomocník lze spojit s vašimi drátovými sluchátky a spojit bezdrátově s mobilním telefonem nebo třeba chytrými hodinkami. Díky tomu si můžete užívat hudbu při sportu, aniž by vám v kapse „létala cihla“. Tato chytrá krabička má na sobě i ovládací tlačítka pro rychlé přepínání hudby nebo klip, aby ji bylo možné umístit i na oblečení.

Vlastnosti – Bluetooth přijímač na sport:

  • technologie Bluetooth 3.0,
  • impedance: 32 Ohm,
  • hmotnost: 58 g.
5-tipu-z-ciny-82-bluetooth-prijimac

Cena: 225 Kč (Aliexpress)

– zaslal Marek Niznan (celkově 2 tipy)

3) Dřevěný držák na sluchátka

Mnoho našich čtenářů patří jistě mezi nadšence hudby a pro její konzumaci si pořídila kvalitní sluchátka. V momentě, kdy jsou sluchátka nevyužita, může nastat otázka, kam je uložit. Prosté položení na stůl není ideální volbou a schovat do skříně také nemusí být to pravé ořechové. Co ale stylový dřevěný držák, který se o sluchátka postará, navíc vypadá opravdu dobře? Sluchátka budou díky tomu vždy po ruce.

Vlastnosti – dřevěný držák na sluchátka

  • materiál: dřevo,
  • rozměry: 16 x 25 cm.
dřevěný držák

Cena: 418 Kč (Aliexpress)

– zaslal Marek Niznan (celkově 2 tipy)

4) Oboustranný USB kabel

Rovněž kabely s oboustranným MicroUSB konektorem jsme tu již několikrát měli. Tak trochu se ale zapomínalo na to, že i konektor USB-A, který sídlí na „začátku“ kabelu, není běžně oboustranný a jeho zapojení do PC či nabíječky může být zdlouhavé. Řešením je kabel s oběma reverzibilními konektory.

Vlastnosti – oboustranný USB kabel:

  • reverzibilní konektor USB-A i MicroUSB,
  • délka 1 metr.
5-tipu-z-ciny-82-oboustranny-kabel

Cena: 64 Kč (TinyDeal)

– zaslal Jozef Doliňák (celkově 5 tipů)

5) Pouzdro a klávesnice pro tablet v jednom

Pokud patříte mezi uživatele tabletu a využíváte jej i na psaní, jistě jste již řešili pohodlnější způsob zadávání textu. Řešením jsou samozřejmě bezdrátové klávesnice, ale dnes půjdeme ještě dále. Poslední dnešní tip v sobě spojuje ochranné pouzdro pro 10″ tablety a právě bezdrátovou klávesnici. Díky tomu bude váš tablet v bezpečí a navíc můžete kryt použít jako stojánek a klávesnici kdekoliv a kdykoliv.

Vlastnosti – pouzdro a klávesnice pro tablet:

  • Bluetooth 3.0,
  • výdrž baterie při práci: více než 100 hodin,
  • hmotnost: 310 g.
5-tipu-z-ciny-82-obal-pro-tablet

Cena: 609 Kč (GearBest)

– zaslal Jan Jelínek(celkově 1 tip)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

zajimave zbozi z cinskych obchodu - magneticky kabel


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

Pro zobrazení formuláře z mobilní aplikace přejděte prosím do webového prohlížeče.

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Další vyhlášení proběhne po 86. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce? Líbí se vám dřevěný držák sluchátek, nabíječka nebo oboustranný kabel?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)